Szukaj
GonzoG, nie bede sie bawic w romy, poza tym stracilabym gwarancje ktora jest na 2 lata.
Jedyne wyjscie, to sformatowac wszystkie dyski ktore mam na USB pod fat32, albo tablet zwrocic do sklepu, musze to przemyslec, bo 12 cali podoba mi sie.
--
Samsung tez mogl dodac obsluge NTFS, jak Asus czy BQ, inne tablety jakos nie maja z tym problemow..
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Wiem jak sie flashuje telefony (tablety pewnie podobnie), ale po prostu to odpada, nie mam ani checi, ani ochoty zaglebiac sie w tajniki instalowania romow.
No nic mam dylemat fat32 czy pozegnac sie z Samsungiem.
A jak lepiej zdjecia trzymac na dyskach usb w fat32 czy ntfs? Czy to jest jakas duza roznica?![]()
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Dla przechowywanych plików, różnica jest kompletnie żadna, a FAT32 ma najwięcej czytelników pośród sprzętu.
edit:
http://www.benchmark.pl/mini-recenzj...ikow-3402.html
Ostatnio edytowane przez Johanan ; 16-05-2014 o 23:35
Medice, cura te ipsum.
ok. dzieki. Wydaje mi sie, ze jak chce zatrzymac tego Samsunga, to nie bede miala wyjscia jak przerobic dyski z NTFS na fat32.
Czy zycie nie moze byc proste?
Dobra, ostatnie mam pytanie, czy jesli tablet nie czyta dyskow w systemie NTFS, mozna uznac to za wade? Czy po prostu zapomniec o tym i w zasadzie nie ma problemu?
Wiem, ze to nie problem sformatowac dysk na fat32, ale jak ma sie wszystkie dyski jako NTSF, a teraz czesc trzeba bedzie zmienic, po to by Samsung mogl je czytac.. no to troche dolujace..
....
PS.
(Johanan, nie bardzo wiem co chciales przekazac tymi znaczkami po hebrajsku, bo po polsku wychodza jakies glupoty. ;P).
Nie można uznać za wadę czegoś, co jest zgodne z założeniami.
Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
Nikon D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1
Skontaktuj się z nami