Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: Nikon 3200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychumag Zobacz posta
    Serdecznie dziękuje za propozycje. Mam taka prośbę, czy ktoś może mi wyjaśnić cztery opcje w aparacie Nikon D3200. Pierwsza opcja Tryb P (automatyka programowa), druga opcja Tryb S (automatyka z preselekcją czasu), trzecia opcja Tryb A (automatyka z preselekcją przesłony) oraz Tryb M (tryb manualny). Proszę napisać w jakich okolicznościach podczas robienia zdjęć używać tych trybów.
    Ja rozumiem, że prawdziwi twardziele instrukcji nie czytają.... Ale że ludzie nie mają wstydu zadawać takie pytania????

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zyzio666 Zobacz posta
    Ja rozumiem, że prawdziwi twardziele instrukcji nie czytają.... Ale że ludzie nie mają wstydu zadawać takie pytania????
    Wstyd jest wtedy gdy człowiek zrobi coś niegodziwego.

Domyślnie

Wstyd jest wtedy gdy człowiek zrobi coś niegodziwego.
    Nie tylko. Własnego lenistwa też się człowiek powinien wstydzić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kkokosz Zobacz posta
    Nie tylko. Własnego lenistwa też się człowiek powinien wstydzić.
    Poniekąd wszyscy powinniśmy się wstydzi ponieważ wszyscy jesteśmy leniwi.

Smile

Serdecznie dziękuje za propozycje. Mam taka prośbę, czy ktoś może mi wyjaśnić cztery opcje w aparacie Nikon D3200. Pierwsza opcja Tryb P (automatyka programowa), druga opcja Tryb S (automatyka z preselekcją czasu), trzecia opcja Tryb A (automatyka z preselekcją przesłony) oraz Tryb M (tryb manualny). Proszę napisać w jakich okolicznościach podczas robienia zdjęć używać tych trybów.
    zakupiłem lustrzankę D90 do czego ona tak właściwie służy?hę

jak ktoś pisał nie ma głupich pytań,są głupie odpowiedzi,nawiązując do kolegi który zadał to pytanie a miałem ten problem jak wszyscy początkujący kiedyś, odpowiedzi szukam sam zawsze w instrukcji obsługi przecież
    z50 -

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bolth Zobacz posta
    zakupiłem lustrzankę D90 do czego ona tak właściwie służy?hę

jak ktoś pisał nie ma głupich pytań,są głupie odpowiedzi,nawiązując do kolegi który zadał to pytanie a miałem ten problem jak wszyscy początkujący kiedyś, odpowiedzi szukam sam zawsze w instrukcji obsługi przecież
    Mam prośbę do wszystkich. Proszę zakończmy tę dyskusję bo ona do niczego nie prowadzi. Co do zadanego przez zemnie pytania to napiszę szczerze że jeszcze na te pytanie nikt do końca prawidłowo nie odpowiedział, a odpowiedz sam znalazłem. A i instrukcja nie pomorze.

Domyślnie

Dobra, szkoda gadać
    Ostatnio edytowane przez kkokosz ; 31-03-2014 o 12:24

Domyślnie

Witam wszystkich.
    Mam pytanko, czy za pomocą D3200 i filtra IR, da się robić zdjęcia w podczerwieni??
    Trochę pokopałem "w sieci" i w zasadzie znalazłem sprzeczne informacje
    Pozdrawiam Olek

Domyślnie

Mam takie pytanie co do wskaźnika ostrości w Nikonie d3200. Jeżeli robię zdjęcia w trybie manualnym i mam wyłączony autofokus to ten wskaźnik ostrości ma jakiś wpływ na wykonane zdjęcie. Chodzi mi o to że jak wykonuję zdjęcie w trybie manualnym i mam wyłączony autofokus, to ten wskaźnik pojawia się w wizjerze i raz miga a raz znika w ogóle. Czy ktoś może mi wyjaśnić jak i czy ten wskaźnik ostrości jest potrzebny i jak ten wskaźnik zrozumieć podczas wykonywania zdjęcia w trybie manualnym z wyłączony autofokusem.

Nikon D3100 + S10-20 4-5.6 + S30mm 1.4 DC HSM ART + N35mm 1.8G + S17-50 2.8 HSM OS + T70-300 VC USD 4-5.6 + Metz 50 AF-1

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów