Szukaj
Buźka modelki na trójce i owszem. Ale na jedynce rażą mnie jej chude ramiona i ogólnie anorektyczny wygląd.
Psuje mi to odbiór całego zdjęcia. Na dwójce podobne odczucia z udami.
Wybacz.
Pokaż mi swoje widmo, a powiem ci kim jesteś...
D80|18-70|70-300VR|55/2.8micro
bez urazy dla modelkiale podpinam się pod powyższą wypowiedź
to co obecnie kobiety ze sobą robia to jest katastrofa
dlatego z całej serii 3 jest dla mnie najlepsza
ale pomysł w 1 i 2 i kadry bardzo fajne
![]()
1 - ok. 2 - kompozycja i zamysł ok, wykonanie trochę słabiej. 3 - mi nie podchodzi.
Każdy ma swoje upodobania....ja lubię taki typ kobiet i zarazem taki typ modelek.Nie uważam także by była,jak to nazwałeś ,rażąco chuda (a widziałem już i takie).Uważam,ze kolega autor dobrze ją dobrał do sytuacji i mojego gustu..w zwiazku jednak z tym,że nie wszystkie tak wyglądają ,natura pozostawia nam wybór i jak dobrze poszukasz po forum na pewno znajdziesz panią o bardziej zdecydowanych kształtach.Pozdrawiam autora zdjeć i czekam na kolejne z uroczą modelką
![]()
imbra i Bonzo - nie uzywajcie slow ktorych znaczenia nie znacie - anorektyczka inaczej wyglada. Generalnie żal mi waszego poziomu wiedzy. Pozdro.
biedna dziewczyna..... dlaczego ze skrajności w skrajność ? bardzo mocno razi mnie takie wychudzenie. Co do fotek to ciężko mi się wypowiedzieć, są poprawne. Pozdrawiam
zdecydowanie 3..
natomiast 2 ... jakies takie nijakie...
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Skontaktuj się z nami