Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Lady in red.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Pomorze/ale niech będzie że z Bdg ;]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez YOZ Zobacz posta
    Pierwsze dwa w moim typie...modelka jeszcze bardziej
    i to jest bardzo dobry typ! popieram w 100%, wielki szacunek dla Ciebie YOZ, werbuj modelki i foć dalej dla Zaziela też pokłony (za modelkę :P) i fotki również, pierwsze i drugie świetne

pozdr.

Domyślnie

bardzo fajna jedyneczka, podoba sie.

Domyślnie

Buźka modelki na trójce i owszem. Ale na jedynce rażą mnie jej chude ramiona i ogólnie anorektyczny wygląd.
    Psuje mi to odbiór całego zdjęcia. Na dwójce podobne odczucia z udami.
    Wybacz.
    Pokaż mi swoje widmo, a powiem ci kim jesteś...
    D80|18-70|70-300VR|55/2.8micro

Bonzo
    Gość

Domyślnie

bez urazy dla modelki ale podpinam się pod powyższą wypowiedź to co obecnie kobiety ze sobą robia to jest katastrofa dlatego z całej serii 3 jest dla mnie najlepsza ale pomysł w 1 i 2 i kadry bardzo fajne

Domyślnie

1 - ok. 2 - kompozycja i zamysł ok, wykonanie trochę słabiej. 3 - mi nie podchodzi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez imbra Zobacz posta
    Buźka modelki na trójce i owszem. Ale na jedynce rażą mnie jej chude ramiona i ogólnie anorektyczny wygląd.
    Psuje mi to odbiór całego zdjęcia. Na dwójce podobne odczucia z udami.
    Wybacz.
    Każdy ma swoje upodobania....ja lubię taki typ kobiet i zarazem taki typ modelek.Nie uważam także by była,jak to nazwałeś ,rażąco chuda (a widziałem już i takie).Uważam,ze kolega autor dobrze ją dobrał do sytuacji i mojego gustu..w zwiazku jednak z tym,że nie wszystkie tak wyglądają ,natura pozostawia nam wybór i jak dobrze poszukasz po forum na pewno znajdziesz panią o bardziej zdecydowanych kształtach.Pozdrawiam autora zdjeć i czekam na kolejne z uroczą modelką

Zaziel
    Gość

Domyślnie

imbra i Bonzo - nie uzywajcie slow ktorych znaczenia nie znacie - anorektyczka inaczej wyglada. Generalnie żal mi waszego poziomu wiedzy. Pozdro.

Domyślnie

biedna dziewczyna..... dlaczego ze skrajności w skrajność ? bardzo mocno razi mnie takie wychudzenie. Co do fotek to ciężko mi się wypowiedzieć, są poprawne. Pozdrawiam

Bonzo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaziel Zobacz posta
    imbra i Bonzo - nie uzywajcie slow ktorych znaczenia nie znacie - anorektyczka inaczej wyglada. Generalnie żal mi waszego poziomu wiedzy. Pozdro.
    no ale ty jesteś szkolony uczony to nas oświecisz

Domyślnie

zdecydowanie 3..
    natomiast 2 ... jakies takie nijakie...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów