Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Domyślnie

Jedynka i czwórka SUPER FOTKI Gratulacje.
    Dwójka i trójka do mnie nie przemawiają.
    GALERIA D300s + MB-D10 | T 17-50 f2.8 | N 70-200 VRII | SB-800 |

Domyślnie

1, 4, 3, 2. W tej kolejności, przy czym pierwsze dwa (z mojej listy) ekstra
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

dzięki wszystkim za komentarze rzeczywiście 2 i 3 to raczej tak pobocznie, bo tak jak i wam, podoba mnie się bardziej 1

ArtX
    Co byś dopieścił w PS w 1 ?:> tak się zastanawiam bo akurat tylko taka szybka obróbka była, prawie żadnych ingerencji w zdjęcie.
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nivelen Zobacz posta
    dzięki wszystkim za komentarze rzeczywiście 2 i 3 to raczej tak pobocznie, bo tak jak i wam, podoba mnie się bardziej 1
    Bym nie deprecjonował dwójki. Wprawdzie nie jest tak kreatywna jak jedynka albo czwórka, ale pokazuje fajne zjawisko atmosferyczne. U mnie podobne zjawisko widziałem kilka lat temu kiedy to wschodzące słońce było poniżej góry Mount Hood i rzucało cień tej góry na chmury od dołu. Było to naprawdę spektakularne: cień góry na chmurach od dołu. Niestety, wtedy nie interesowałem się jeszcze fotografią...

Domyślnie

1 a nastepnie 4 (bardzo dobre)
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Jedyneczka oczywiscie ale przyznac musze jak zobaczylam czworeczke to az westchnelam. Lubie takie fotki.

A co do pory wstawania...hm...mnie przed 7 nic nie jest wstanie obudzic...no ale chyba bede musiala sie przelamac i sprobowac tak wczesnego wstawania Dla fotek w takim klimacie warto
    D300 N 10.5 / N12-24mm (f4)/ N28 (2,8 )/N 50 (1,8 )/N 80-200 (2,8 ) /N 300 F4/ SB-800/Sekonic L-508

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Bym nie deprecjonował dwójki. Wprawdzie nie jest tak kreatywna jak jedynka albo czwórka, ale pokazuje fajne zjawisko atmosferyczne. U mnie podobne zjawisko widziałem kilka lat temu kiedy to wschodzące słońce było poniżej góry Mount Hood i rzucało cień tej góry na chmury od dołu. Było to naprawdę spektakularne: cień góry na chmurach od dołu. Niestety, wtedy nie interesowałem się jeszcze fotografią...
    masz trochę racji właściwie, takie zjawiska jednak są interesujące

Tak czy inaczej, zachęcam do wczesnego wstawania i dziękuję za komentarze te chwalące i krytykujące wady
    Zapraszam Michał Klimont
    [/I]

Domyślnie

Mi się właśnie najbardziej dwójeczka podoba. Lubię takie chmurkowe fotki, a ta jest moim zdaniem świetna.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Tobie też dziękuję Megazordon, jak widać są gusta i guściki
    Zapraszam Michał Klimont
    [/I]

Domyślnie

Jedynka dobra, ale IMHO mogła by być świetna w np. takim panoramicznym ujęciu.

Pozostałe zdjęcia niestety nie wzbudzają we mnie podobnych emocji.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów