Szukaj
Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|
najpierw twierdzisz ze rosa na szklance to rozbryzgi od wlewanej whisky, teraz jak ci wytlumaczylem jak to wyglada twierdzisz ze nie bylo tak jak mowie ., za chwile oswiadczysz ze to nie byla butelka whisky tylko mleka a reszte narysowalem...coz - ja nie bede udowadnial ze nie jestem wielbladem, wiem jak robilem zdjecie, mam nawet na to swiadka, bo samemu trudno ogarnac calosc oswietlenia i kadru .. ale Ty i tak wiesz lepiej. jakos nie mam ani checi ani jakiejs wielkiej misji by Cie przekonywac. Nie wierzysz ze tak sie da - nie musisz, nie podoba sie - nie ma obowiazku by sie podobalo. ale nie zarzucaj mi klamstwa w szczegolnosci gdy nie masz pojecia o tym jak bylo robione zdjecie. jesli potrafisz udowodnic ze wykonalem zdjecie inaczej niz opisalem to to zrob.
to jest jedna klatka.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|
ladnie ladnie
1. obróciłbym butelke lekko w lewe zeby etykieta nie dochodzila do konca butelki tylko tak zeby jednak troszke szkla bylo widac na prawej krawedzi
2. jezeli zdjecie na wlasne potrzeby to ok, jak dla klienta to jedna podstawowa zasada zostala zlamana
niewidoczne jest logo na szklance
jezeli to jest jedna klatka to rozumiem ze nie dalo sie, ale trzeba by koniecznie przestawic swaitlo tak zeby wydobyc logo i potem zrobic sklejke
3.jak dla mnie za duzo kropli - teraz to ona sa glownym elementem a powinny stanowic tylko lekko podkreslajac
Ostatnio edytowane przez FHR ; 26-11-2013 o 19:59 Powód: "obrucilbym"
Road to Manila
troszke widac :P tylko trzeba lupe
napis balentyny widac i przy pojedynczej klatce to maksimum jakie da sie wyciagnac (i tak kosztowalo to troche pracy :P). kazdy innny bardziej widoczny trzeba zrobic w prostprocessingu lub naswietlic dodatkowo klatke do sklejenia. oczywisice bedize neinaturalnie i oczywiscie ze Klient tak bedize chcial2. jezeli zdjecie na wlasne potrzeby to ok, jak dla klienta to jedna podstawowa zasada zostala zlamana
niewidoczne jest logo na szklance
jezeli to jest jedna klatka to rozumiem ze nie dalo sie, ale trzeba by koniecznie przestawic swaitlo tak zeby wydobyc logo i potem zrobic sklejke![]()
no to juz kwestia tego co kto woli - jak dla mnie kropli jest wystarczajaco .. mogly byc troche wieksze ale ciezko to osiagnac bez sciekania pozostalych po bokach. pisze oczywiscie o rozwaizanich bez ingerencji komputerowej.3.jak dla mnie za duzo kropli - teraz to ona sa glownym elementem a powinny stanowic tylko lekko podkreslajac
oczywicie zmogloby byc ich o polowe mniej i tez by bylo ok![]()
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Skontaktuj się z nami