Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: tyniec

Domyślnie

Też bardzo dobre. Leci nieco w prawo.
    Lee Filters, Manfrotto 337, Velbon CF-630, Benro B-2, Benro PC-1

Domyślnie

Widzę, że większość lubi budyń. Cóż, kwestia gustu, ale co niby ma być niedopracowanego w 1. ?
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Kolejność dokładnie odwrotna, na jedynce te trawska trochę denerwują. Trójka mocno klimatyczna, jak dla mnie najlepsza z zestawu.
    za Andrzejem , mnie również nr 3 odpowiada najbardziej, zrobiona troszeczkę z mniejszą iloscią swiatła ( ciemniejsza tonacja ) fota złapała fajny klimat, popraw dwojkę w tym stylu to bedziesz miał drugie dobre zdjecie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Widzę, że większość lubi budyń. Cóż, kwestia gustu, ale co niby ma być niedopracowanego w 1. ?
    Duder w jedynce LD psuje efekt , gdyby była wyzej kadrowana, wowczas byłaby spojna z resztą kadru. Ta kepa trawy wyglada jak z innego zdjecia , jest zbyt doswietlona swiatłem, po prost nie pasuje do tego co znajduje się w głebi kadru. Oczywiscie to tylko mz. pozdrawiam

Domyślnie

Nie no "czwórka" to jest to, pomijam że leci, mało ważne w tej sytuacji. Świetne nieprzekombinowane, naturalne ujęcie pod każdym względem.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Dla mnie jednak 2 z tym lekkim chłodem poranka.Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Duder w jedynce LD psuje efekt , gdyby była wyzej kadrowana, wowczas byłaby spojna z resztą kadru. Ta kepa trawy wyglada jak z innego zdjecia , jest zbyt doswietlona swiatłem, po prost nie pasuje do tego co znajduje się w głebi kadru. Oczywiscie to tylko mz. pozdrawiam
    No cóz, ja mam zupełnie odwrotnie, ta kępka wprowadza w kadr i nadaje mu wieloplanowości. Zupełnie nie mam wrażenia, że nie pasuje, czy wręcz wklejenia. Ale kazdy odbiera inaczej.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    popieram w 100%

Dla mnie najlepsza bezapelacyjnie 4.

Domyślnie

Jak dla mnie nr.3 jest najlepszą kulminacją z tego setu, choć nr.4 wymiata również
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Thumbs up

A ja się podpiszę pod opinią Dudera. 2 i 3 to fotki piękne ale takie kalendarzowe trochę i nieco klasyczne. W jedynce jest naprawdę oryginalne ujęcie i powiedziałbym - autorskie. Ta kępa krzaków jest super plastyfikatorem obrazu, bez niej fotka byłaby trochę nudna. No i to zwieńczenie ponad chmurą mgły - bajeczne
    pozdrawiam
    Marcin
    D300s, RB67

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów