Przepraszam , ale ....... mam odmienne zdanie niż prawie wszyscy koledzy powyżej.
Zupełnie nie rozumiem skąd te "achy" i "ochy"...... czyżby "towarzystwo wzajemnej adoracji "?
Szukaj
Przepraszam , ale ....... mam odmienne zdanie niż prawie wszyscy koledzy powyżej.
Zupełnie nie rozumiem skąd te "achy" i "ochy"...... czyżby "towarzystwo wzajemnej adoracji "?
Ostatnio edytowane przez Archibald6803 ; 23-10-2013 o 17:54
Jest ogień... Nie ma co oceniać biorę całość![]()
Nikon D5100 |Nikon D7100 | N18-105| N35 |Nikkor 70-200 f/2.8 Grey | N55-300|Sigma 17-50 | N SB-700 |YN-560 II| revuenon 135mm f/2.8 | Velbon DF60 | RF603II
Zapytam tylko o jedno : czy modelka jest niepełnosprawna ?
Jeżeli tak - zwracam honor ; ale wydaje mi się , że to całkiem zdrowa dziewucha ..... i w tym momencie nic więcej pisać nie trzeba ........
PS. zwykle nie komentuję zdjęć , a szczególnie wypowiedzi pod nimi , ale tym razem lekko się "zdrzaźniłem" ( i zdumiałem jednocześnie) niezrozumiałymi dla mnie peanami jakie zostały zamieszczone pod najzwyklejszym "gniotem" .
EOT. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Archibald6803 ; 23-10-2013 o 20:48
Koledze chodzi o to, że jemu się zdjęcie nie podoba a innym się podoba i uważa, że TWA klepie się po ramieniu. Osobiście nie znam autora zdjęcia i specjalnie nie chwaliłem tej pracy ale chyba każdy ma prawo do własnego zdania i nie powinno się oceniać innych (tutaj wszyscy komentujący i chwalący zostali wrzuceniu do jednego wora).
mi chodziło o to ze nie rozumiem tego tekstu o niepełnosprawności
Pewnie chodzi o to co kolega locos napisał "lewa noga wyglada jak kikut"
Stary dobry Ty. Podoba mi się!
Skontaktuj się z nami