Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: wedding jump

Domyślnie

lukas - jesli nie widzisz jak bardzo odbiega, to mam nadzieje, ze slubami nie zajmujesz sie jeszcze zawodowo

edit: no dobra - zeby nie bylo, ze za ostro. ale jednak wersja zbigniewa nie tylko zachowaniem panstwa mlodych, ale i kolorem wnosi w ta g...niana pogode troche zycia

edit2: tylko wywolanie w acr, bez zadnych pozniejszych zabaw (tzn wyostrozne po zmniejszeniu tylko)

Domyślnie

A ja też się pobawiłem

Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Oszczędny w słowach Awatar KAZELOT
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Ja sie też nie znam, ale wszystkie poprawione foty sa o wiele lepsze od orginału, ktory nie jest taki zły
    N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200...
    "Baśń O Ludziach Stąd" polecam

Domyślnie

mnie osobiście podchodzi wersja czarno biała Ala Bundy jest fajowa

Domyślnie

powiem Wam, że zostawiając tak małe nasycenie kolorów na oryginalnym zdjęciu zrobiłem to celowo bo taka fotografia zaczyna mi się podobać.

Wzorowałem się troszkę na:

http://www.gaapstudio.net/

galeria: Agata i Tomek

Tak, że bukowy dziad nie jestem sam który preferuje tak obniżoną saturację A swoją drogą w fotografii ślubnej raczkuję ale mam nadzieję, że z każdym weselem będzie lepiej ...

Domyślnie

segl z tym poprawionym niebem na jedynce bardzo efektownie

Oszczędny w słowach Awatar KAZELOT
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukas_78 Zobacz posta
    powiem Wam, że zostawiając tak małe nasycenie kolorów na oryginalnym zdjęciu zrobiłem to celowo bo taka fotografia zaczyna mi się podobać.

Wzorowałem się troszkę na:

http://www.gaapstudio.net/

galeria: Agata i Tomek

Tak, że bukowy dziad nie jestem sam który preferuje tak obniżoną saturację A swoją drogą w fotografii ślubnej raczkuję ale mam nadzieję, że z każdym weselem będzie lepiej ...
    OKEJ OKEJ tylko moim zdaniem za mało kontrastu jest na twoim foto w stosunku do fotek z linka...przynajmniej ja tak to widze.
    N D80 i N18-70 i SD 2GB EXTREME III i LOWERPRO i SD 2GB ULTRA II i BILORA 1122 i OMG SR1 i T55-200...
    "Baśń O Ludziach Stąd" polecam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KAZELOT Zobacz posta
    OKEJ OKEJ tylko moim zdaniem za mało kontrastu jest na twoim foto w stosunku do fotek z linka...przynajmniej ja tak to widze.
    najogolniej rzecz mowiac bo dodalbym do tego jeszcze np. jakis dziwny ziemisty kolor skory panstwa mlodych...
    ja nie mam nic przeciwko zabawia saturacja czy desaturacja. byle to prowadzilo do pozytywnych skutkow i wychodzilo od chociaz orientayjnie poprawnych wb i ekspozycji czego ci lukasie serdecznie zycze

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Ja też się pobawiłem jeśli można:

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów