Szukaj
Zdjecia bardzo fajna jak i ich obrobka. Przyczepilbym sie jedynie do modelki, ktora na kazdym zdjeciu ma identyczna mine i otwarte usta.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Zgadzam się z przedmówcą - mimo, że modelka ma ogromnie dużo wdzięku i kobiecości jej wyraz twarzy na wszystkich zdjęciach wydaje się jakby "przeklejony" - wszędzie wygląda tak samo. Podoba mi się delikatna kolorystyka, 1-ka i 6-ka są moim zdaniem najlepsze z tą uwagą, że na 1-ce przeszkadza ta"ramka" z prawej. Zaznaczam, że kompletnie nie znam sie na portretowaniu, więc to luźne uwagi amatora![]()
świetna modelka, najbardziej podchodzi mi zdjęcie nr 2 i 7
D90
Technicznie - bardzo fajne.
Kadrowo - najbardziej pasuje mi trójka - piękny prosto skomponowany kadr i piękny bokeh.
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
jedne z lepszych jakie tu ostatnio widziałem. zarówno kadry jak i obróbka na poziomie. brawo!
D610 + SY14/2.8 + 35/1.8G DX + 50/1.8D + SB900
<a href="http://pawelkozera.pl/">moje www</a>
przyjemny secikobróbka na duży plus! jak już ktoś wspomniał - szkoda, że modelka trochę monotonna
jeśli można wiedzieć, czym doświetlane?
Dajesz radę kolego, naprawdę świetne prace. Pasuje mi tutaj wszystko - światło, modelka, kadr i obróbka.
Skontaktuj się z nami