Close

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 86

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dho'ine Zobacz posta
    Wg mnie stan nienaruszony to nienaruszony, kupiłem aparat i się rozmyśliłem bo znalazłem taniej albo że jednak szkoda kasy, to pakuje i odsyłam.
    Wybacz, ale to jest wyłącznie Twoja opinia, nie mająca pokrycia z konkretnym zapisem w ustawie. Specjalnie wytłuściłem część art. traktującą o zwykłym zarządzie. Ew. link do króciutkiego artykułu z Rzeczpospolitej (dodatek prawny) -- klik.

Cytat Zamieszczone przez Dho'ine Zobacz posta
    Dla meni nowy to nowy, jakby kazdy tak odsyłał to kupując przez siec dostalibyśmy sprzęt używany, co prawda dzień lub dwa ale używany, ja rozumiem sprzedawców i zgadzam się z tym bo to uczciwe podejście.
    Ale dlaczego każdy miałby tak robić? Nie widzę sensu w marnowaniu swojego czasu i oczekiwaniu na zwrot pieniędzy, tylko żeby sobie przez dwa dni pomacać aparat. Od tego są sklepy stacjonarne i egzemplarze wystawowe. Trochę dramatyzujesz.

Ja kończę OT bo podryfujemy znowuż w innym kierunku.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Przestali pisać o problemach D7000 bo ile można, ale to nie znaczy że w nowych egzemplarzach Nikon coś poprawił, zamiast poprawić wypuścił D7100. Chcesz kupić Twoja sprawa, Twoja kasa, ja po tylu problemach bym kupił D5200 na Twoim miejscu.
    Ja kupiłem D7000 i mimo że z 18-105 to już na tym obiektywie widać było BF i aparat poszedł do kalibracji, a po odesłaniu przez serwis powinien oś do serwisu ponownie, ale już mi się nie chce z serwisem użerać i czekać kolejny miesiąc na aparat, najprawdopodobniej sprzedam i kupię coś innego. Jestem tym modelem rozczarowany, pomimo że przed kupnem pokładałem w nim spore oczekiwania bo posiadał dokładnie to co chciałem........ no tylko ten cholerny AF

W normalnych warunkach może i nie zauważysz problemów i będzie się z tym dało żyć, ale w warunkach trudnych jak np zdjęcia nocne, to może człowieka trafić szlag jak cała seria wychodzi nieostra i nie ma sposobu aby wyszło dobrze a innym razem ostre zdjęcia są jak żyleta - to tak tylko w skrócie myślowym.
    Ja bym tego modelu drugi raz nie kupił i to niezależnie za jaką kwotę.
    Ostatnio edytowane przez zbyszekD7000 ; 26-06-2013 o 17:43
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

U nas cena tego body jest dobra
    http://www.e-fotojoker.pl/product/ap...warto-ci-50ze/
    Ja pare miesięcy temu (chyba w marcu) dałem za swojego D90 2700 zł.
    FuFu X100T
    Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
    M
    oje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca

Domyślnie

Może chcesz kupić, to ci sprzedam
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

jeśli jesteś totalnym amatorem to kup coś tańszego i pewniejszego, ktoś wcześniej pisał o D90 i powiem szczerze to dobra zabawka na początek, resztę kasy która zostanie wydaj na fajne szkiełko. Tyle w temacie

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Proponuję zamknąć ten wątek, autor chyba potrzebował wsparcia duchowego w podjęciu decyzji, niestety, zdania na temat tego modelu będą podzielone i nie pomoże to autorowi wątku w podjęciu słusznej decyzji.
    Można zaryzykować i kupić D7000 bo cena jest naprawdę dobra, tylko jak się zaraz zacznie doszukiwać wad o których na forum dużo napisano to być może takie się znajdą.
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Domyślnie

Kup sobie użwane 6D w tych 800 funciakach. Nie do zajechania, zero problemów, full metal, najmocniejsze uszczelnienia, najlepsza ergonomia, bdb AF, czego chcieć więcej poza FF i mega ISO...
    "Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

Następny poradzi mu używany rower... Skoro pyta na forum Nikoniarze to chyba celuje w Nikona a o ile mnie pamięć nie myli 6D to nie Nikon i to na dodatek FF więc chyba coś pomieszałeś.

Domyślnie

Skoro napisałem "poza FF" to chyba jednak to nie FF i ty coś pomieszałeś.
    I skoro może mieć coś perfekcyjnie działającego to nie będę się ograniczał do polecania mu jednej marki, jeżeli w tym danym wypadku to cyrk na kółkach (miałem i sprzedałem swojego d7k właśnie przez AF).
    Także gtfo.
    "Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

Kolego, może jednak trochę poczytaj... http://www.canon.pl/For_Home/Product...al_SLR/EOS_6D/ Matryca pelnoklatkowa to właśnie FF więc... napisałeś "poza FF" i się pomyliłeś!

GTFO? Mam nadzieję, że lubisz zespół Skid Row, tylko w takim wypadku to przejdzie... w innym to zwykłe buractwo...

Strona 4 z 9 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów