Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Warszawa

Domyślnie

To skoro się zgadzamy że jest tam fajnie to teraz może podpowiecie koledze co waszym zdaniem warto w 2 dni zobaczyć
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bart1 Zobacz posta
    To skoro się zgadzamy że jest tam fajnie to teraz może podpowiecie koledze co waszym zdaniem warto w 2 dni zobaczyć
    Jeźeli pierwszy raz w Wawie, to moja propozycje jest taka:
    1 dzień trasa obowiązkowa - PKiN, pl. Konstytucji (MDM), Łazienki, Trakt Królewski (z palmą ), Starówka. + ew. coś zgodnego z zainteresowaniami: Muzum Wojska Polskiego, Narodowe, Historyczne, Archeologiczne, Etnograficzne, Karykatury...
    2 dzień - stara część miasta. Może być Praga, Wola, Ochota, do wyboru.

Domyślnie

Miałem w wątku (na brudnopisie ) elaborat wypisany, ale stwierdziłem, że nie będę podgrzewał tematu, więc napiszę krótko.
    Uwielbiam Warszawę i Warszawiaków.
    Galicjanin.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bart1 Zobacz posta
    Galeria Mokotów, CH Reduta, BlueCity, Promenada, Arkadia, Złote Tarasy, Factory Ursus, Galeria Centrum, Wola Park, Klif.
    Ostatnio edytowane przez freefly ; 24-05-2013 o 19:21

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    Gdybyś chciał poznać Pragę "od podszewki", daj znać, jak będziesz w Wawie. Może akurat będę miał czas i poszwędamy się razem.
    A ja się z Toba chętnie znowu przejde po Prażce. Mam do zabrania jeszcze jednego fotoamatora, który chadza do "mamy na Stalową"
    Seagull mi wrócił z serwisu. Trzeba by chłopcom zdjęcie zanieść, jak się obiecało
    W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
    www.analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Bezapelacyjnie należy zobaczyć Muzeum Powstania Warszawskiego, najlepsze muzeum w PL

Z muzeum PW pięć minut spacerkiem na wspomniany przeze mnie cmentarz żydowski (wejście jest na wprost ulicy Anielewicza), 33 hektary innego świata w centrum wielkiego miasta. Jak nie wierzysz, to obejrzyj foty w necie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta
    ..Mam do zabrania jeszcze jednego fotoamatora, który chadza do "mamy na Stalową"
    Stalowa, Strzelecka, Szwedzka, Bródnowska, Mała (zabudowy przedwojenne, wojną nie tknięte, jako chyba jedyne w W-wie), Środkowa, Lęborska, Inżynierska... ech.. moje rewiry z dzieciństwa.. ) Fajnie, że tam wpadacie chłopaki.

I w sumie w tym obszarze wystarczy się przejść i popstrykać - swoją drogą, są to miejsca gdzie kręcono m.in. "Pianistę" - byłem na planie, coś niesamowitego oglądać Stalową dodatkowo przerobioną na tę sprzed wojny. Kręcono też "Rezerwat".

Domyślnie

Posprzątałem dyskusje o powstaniu.
    Proszę pisać w temacie, albo wcale.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów