SNS-HDR powstał jako program konsolowy, wersja z GUI powstała w późniejszym czasie. Gdy postanowiłem sprzedawać licencje na wersje z GUI, wersję konsolową udostępniłem bezpłatnie. Wiem, że konsolowa wersja ma swoje ograniczenia, ale muszę czymś zachęcać do zakupu wersji z GUI. Utrzymanie projektu kosztuje. Noszę się jednak z zamiarem wydania SNS-HDR Lite 2.0 z prostym GUI.
GUI dla wersji Lite nie jest dostępne na stronie projektu ale można go pobrać z mojego serwera. Nie jestem autorem tej nakładki więc nie ma bezpośredniego linka do niej na stronie projektu, podobnie jak do wtyczki dla Lightroom. Wspominam jednak często o tych dodatkach na forach i tam udostępniam do nich linki.
To prawda, nie wspominam na stronie o programie SNS-Resizer. Stronę tworzyłem dla projektu SNS-HDR i nie było to moim priorytetem. Tym bardziej, że program SNS-Resizer jest dostępny z poziomu wielu innych stron w sieci. Dodam informacje o tym projekcie gdy będę modyfikował stronę na potrzeby projektu SNS-HDR 2.
Nie wiem za to dlaczego firewall może blokować dostęp do programu.
Na wszystko potrzeba czasu. Wraz z popularyzacją projektu można z czasem przesuwać granice kompromisu.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami