Close

Strona 68 z 74 PierwszyPierwszy ... 18586667686970 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 671 do 680 z 734

Wątek: Nowy Fuji X-E1

Domyślnie

Czy wg. Was lepiej kupić X100s czy X-E1 + XF 35/1.4 R? Cena jest w tym momencie identyczna.

Domyślnie

Przepraszam Macieju, bez zlosliwosci: czy Twoim zdaniem lepiej jest kupic krowe, czy konia?
    Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.

Domyślnie

Dobre . Załóżmy, że cel zakupu obu jest taki, by żarły trawę, tj. pracowały na ogniskowej 35mm. Co wtedy?

Domyślnie

Wtedy z X100s musisz zrezygnować, bo ma ogniskową 23mm.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta

Hehehehehe normalnie I LOVE YOU
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Macieju, jak juz zapewne zauwazyles, to dwa bardzo rozne aparaty, jeden nawet bardziej rozny X100s, ma tylko i wylacznie te jedna ogniskowa, juz do smierci natomiast X-E1, jest bardziej "rozwojowy", mozesz do niego dokrecac przerozne ogniskowe. Jest za to wiekszy, ciezszy i chwilowo nie ma do niego 23mm z AF-em. Jest jeszcze wiele innych roznic, ale moze napisz dokladniej, czego sie spodziewasz po aparacie, ktory chcialbys kupic a bedzie nam latwiej Ci pomoc.

Domyślnie

Pnie Maćku. Decyzję musi Pan podjąć sam. Szkoda, że nie ma 35mm w x100s ... pewnie już bym go miał na pokładzie ... tak trochę z próżności ... Wczoraj macałem x100s i X-E1 w MM ... oba gadżeciarskie ... milutkie w dotyku
    Panerai vel Eliot Capone

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek.K Zobacz posta
    X100s, ma tylko i wylacznie te jedna ogniskowa, juz do smierci
    Tutaj chyba przesadziles od czego jest WCL-X100?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Panowie, dziękuję za ten knockout. Zwłaszcza, że czegoś się dowiedziałem. Przy X100s błędnie zasugerowałem się informacją, że to szkło jest ekwiwalentne 35mm... ale przy pełnej klatce.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Tutaj chyba przesadziles od czego jest WCL-X100?
    No tak, ale to juz taka "proteza" troche No i robi szerzej a nie weziej (nawiazuje do 35mm )

Strona 68 z 74 PierwszyPierwszy ... 18586667686970 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów