Szybko i bezbłędnie. Głównie używam środka pola (przyzwyczajenie z X100). Generalnie X100s to dla mnie taki niezobowiązujący aparat rodzinno-wyjazdowy. Świetnie się spisuje w tej roli, podobnie jak X100. No, znaczy nawet lepiej![]()
Szukaj
Szybko i bezbłędnie. Głównie używam środka pola (przyzwyczajenie z X100). Generalnie X100s to dla mnie taki niezobowiązujący aparat rodzinno-wyjazdowy. Świetnie się spisuje w tej roli, podobnie jak X100. No, znaczy nawet lepiej![]()
Pany wiekszych nie macie sampli? Jak mozecie to linkujcie full rozmiary, ladnie prosze![]()
Dzięki za sample. Jak środkowym i zmieniasz kadr, to którym przyciskiem blokujesz ostrość ? Tu nie ma znaczenia, którym punktem się ostrzy ? Każdy ma taką samą czułość, jakość ? Planuję jako uzupełnienie lustra. Na "ulicę" wydaje się jak znalazł. Tym bardziej, że 35mm to ogniskowa, której najczęściej używam. Będę wdzięczny za odpowiedzi.
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
Jeśli o mnie chodzi, to wystarczyZamówiłem dziś z polskiej dystrybucji. Do tego drugie aku i osłonę przeciwsłoneczną.
Leica MP, 28/2, 35/2, 50/1.4, 75/2.8
To moze chociaz Ty powrzucasz jakies sensowne sample bo tu (w watku) jak widac sama bida![]()
Skontaktuj się z nami