A ja się boję jak widzę słowo "orginalny". Nie słyszałem żeby ktoś w gripach delty narzekał na styki. Jedyne o co się boję to przycisk spustu. W gripie do 350D chodził lżej niż ten w body i jakoś tak niepewnie się z tym czułem.
Szukaj
A ja się boję jak widzę słowo "orginalny". Nie słyszałem żeby ktoś w gripach delty narzekał na styki. Jedyne o co się boję to przycisk spustu. W gripie do 350D chodził lżej niż ten w body i jakoś tak niepewnie się z tym czułem.
RESPECT MY AUTHORITY !!!
D80 + T12-24/4 + N18-70 + N70-300VR + Pentacon 200/4
podbije wątek: gammling coś wiadomo w sprawie tych gripów, bo po terminie
musze kupić do końca czerwca napewno, a tu nawet z dostępnością oryginalnych problem, a jak są to w chorych cenach...
może razem z zamiennikami dopiszecie oryginalne do oferty, co by można sprawdzić naocznie różnice? ewentualnie kupić ten lepszy?
Aby zobaczyć podpis naciśnij klawisz [F13]
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
Widzicie a nie grzmiciejuz jest za 259 zł
http://www.foto-tip.pl/sklep/product...roducts_id=913
Ok, fajnie że już jest,
nie znalazłem jednak na stronie sklepu jego "wymiarów",
a przynajmniej informacji, ile aparat staje się "wyższy" z gripem? (nie wiem czy zmieści się z gripem do mojej torby)
Czy ktoś ze sklepu może odpowiedzieć?
Może ktoś z forumowiczów zakupił już tego gripa i podzieli się tą informacją?
Pozdrawiam,
andi
jakby ktos juz mial te grip, niech sie podzieli wrazeniami?![]()
Zmierzyłem "po zdjęciach", i wyszło mi że grip dodaje do wysokości aparatu ok 48mm.
Ale to raczej informacja mocno orientacyjna, czyli tyle ile można wywnioskować ze zdjęć gripa+wysokości aparatu.
Skontaktuj się z nami