Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35
    sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    podałeś link ze świata, a w kraju bywa coś takiego, zakładam ze tak, jednak nie mam szczęścia trafiam raczej na zwykłe albumy
    w dobie internetu i globalnej komuniakcji chyab nei problem zamowic? mozna zamowic w kilka osob i koszta wysylki beda smieszne.. skoro polowa fotopstrykow kupuje sprzet w stanach na e-bayu to nie widze przeciwwskazan by kupic w sklepie internetowym
    a co do polski .. jak na wiekszosc rzeczy dobrych jakosciowo i wizualnie .. rczej nie ma zbyt wielkiego zapotrzebowania to i podaz niewielka

Domyślnie

A czym wklejacie zdjęcia do albumów ? I co robicie żeby wszytskie zdjęcia były prosto... ? bo mnie trafia jak mam wkleić 100 zdjęć 15x21
    D200 | N 28-70/2.8, 50/1.4 | SB 800 |

Rycerz
    Gość

Domyślnie

macie jeszcze jakieś fajne sprawdzone pomysły na wykonanie takiego portfolio? miejsca gdzie można kupic takie teczki, itp. ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wronap Zobacz posta
    A czym wklejacie zdjęcia do albumów ? I co robicie żeby wszytskie zdjęcia były prosto... ? bo mnie trafia jak mam wkleić 100 zdjęć 15x21
    Ja sobie robię kartonowy szablon do danego albumu. Gotowy w 15 minut, a później fotoprzylepce kleją się jak burza

Szukam od dłuższego czasu czegoś podobnego w PL... i znaleźć nie mogę. Widział ktoś coś podobnego?
    http://www.rexart.com/case_envy_arse...anslucent.html
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 02-03-2009 o 13:21 Powód: łączenie wielokrotnego wpisu

Domyślnie

A ja mam zwykły segregator a w nim 'folijki' ale nie te popularne karbowane, tylko gładkie. W folijkach jest czarny karton a na nim zdjęcie. Zdjęcie na środku, od spodu przymocowane jest odrobiną cienkiej taśmy dwustronnej. Jest to lepsze rozwiązanie niż przyklejane narożniki, gdyż zdjęcie nie wypada przy zgięciu kartki. Zależnie od klienta, dobieram sobie zawartość i kolejność kartek w portfolio. Przyznam szczerze, że kiedyś myślałem, że muszę mieć eleganckie portfolio, ale ludzie z branży reklamowej czy z firm chcą oglądać zdjęcia a nie podniecają się segregatorem. Oczywiście wyjątek stanowią pary młode, rodziny i modelki. Te grupy robią WOW inieważne co masz w środku, byleby album wyglądał wykwintnie.

Ale może kiedyś się skuszę i zrobię sobie ładny segregator.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów