Close

Strona 1 z 31 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 308

Domyślnie

Brak tego obiektywu był przyczyną mojej przesiadki na Canona, który to od lat proponował dobrej jakości 100-400 IS za rozsądne pieniądze. Dobrze, że i Nikon w końcu zdecydował się na wpuszczenie nowej wersji 70-400, bo jedyną zaletą poprzedniej był chyba tylko fakt, że istniała
    Amatorzy zdjęć lotniczych i ptaszków napewno się ucieszą. Miejmy też nadzieję , że rzeczywista cena będzie szybko niższa od zapowiadanej.
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Póki co jest w preorderze po 2700$. Jak dla mnie jednak drogo. Za to zakres marzenie. Szczególnie na D7100 z dodatkowym cropem x1,3.

Domyślnie

Ja byt ten obiektyw nabył, focę pierzę, ale cena pewnie będzie wysoka...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel92 Zobacz posta
    Brak tego obiektywu był przyczyną mojej przesiadki na Canona, który to od lat proponował dobrej jakości 100-400 IS za rozsądne pieniądze. Dobrze, że i Nikon w końcu zdecydował się na wpuszczenie nowej wersji 70-400, bo jedyną zaletą poprzedniej był chyba tylko fakt, że istniała
    Amatorzy zdjęć lotniczych i ptaszków napewno się ucieszą. Miejmy też nadzieję , że rzeczywista cena będzie szybko niższa od zapowiadanej.
    U mnie identycznie, dlatego w Canona poszedłem. Ale jak to będzie na poziomie L-ek to chyba wrócę do żółtych...
    "Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

Jak cena będzie baaardzo zaporowa, to i tak będize kiepsko. W końcu z tego, co się orintuję Canona 100-400 mozna za ok. 6500 nowego kupić, używkę odpowiednio taniej.

Zobaczymy jak będzie się cena kształtowała, bo jakość pewnie bedize na wysokim poziomie

Domyślnie

2699€ obstawiam na start :>
    "Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

Sporo :/
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Tylko kto im kazał zamienić miejscami pierścień zooma/ostrości? Komu to przeszkadzało? Dlaczego wszystko trzeba na siłę "ulepszać"?

A Canona 100-400 to można dostać za 5650 nowego w sklepie (chyba że mój ulubiony sklep zapomniał zdjąć produkt ze strony).
    Ostatnio edytowane przez karolt ; 05-03-2013 o 10:00
    Rules are foolish, arbitrary, mindless things that raise you quickly to a level of acceptable mediocrity, then prevent you from progressing further.
    Michał poleca: D750 / Z5 / 24-70

Domyślnie

Przytyło mu się trochę, będzie ze 100g.

Strona 1 z 31 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów