Dlaczego nie można napisać - pozowała Ola?
Szukaj
Dlaczego nie można napisać - pozowała Ola?
Och, nie zrozumieliście Ola nie pozuje, Ola jest ponad to, Ona swoim jestestwem wpływa na wszechświat, ingeruje w jego najbardziej podstawową strukturę, mówiąc wprost modeluje go!
Zdjęcia trochę bez pomysłu ale wcale nie najgorsze, przemyśl plan sesji i wracaj na plac boju!
Jako temat przewodni widzę jasne szkło. Na 1 i 2 AF zwariował. Ostatnia fotka (3) byłaby ok AF tam gdzie trza. Jednak drażni brak oka modelki wpatrzonej w obiektyw.
Kompoman, pisząc o "wielkich" nie ironizowałem.
Jest tu kilka osób, których za takich uważam.
Takich, których nie przerażają "pstryki" niedouczonych, początkujących fotoamatorów i komentują dając wskazówki co należałoby poprawić.
Wujleon, sądzę, że użycie cudzysłowu wprowadza w błąd..
d90 + 18-55 + 50/1.8 + 55-200 VR + Carl Zeiss Sonnar 135/3.5 + S10-20/4-5.6 + SB-600 + Nissin Di622
Jeśli używa się cudzysłowu, to zabarwia się słowo nim ujęte ironicznie (o ile to nie cytat) przynajmniej tak mnie uczono.
Wyraz wielki ma chyba trochę szersze znaczenie. http://synonim.net/synonim/wielki
Jeśli nie taki był cel wypowiedzi to przepraszam, ale nie lubię umniejszania czyichś zasług bezpodstawnie i stąd moja reakcja.
Pozdrawiam serdecznie![]()
d90 + 18-55 + 50/1.8 + 55-200 VR + Carl Zeiss Sonnar 135/3.5 + S10-20/4-5.6 + SB-600 + Nissin Di622
Skontaktuj się z nami