Szukaj
5 jest mega, te DDRowksie drzewka pieknie sie komponuja...
Potem nr 6, pozostale ok, ale nie tak dobre jak 5![]()
Nikon http://greg77.com/
Dokładnie, to samo co Greg, 5 i 6 rewelacja. Bardzo mi się podobają. Reszta im bliżej początku to tym mniej ciekawa mz.
Za kolegami.. 5, póżniej 6.
Dobrze, że ktoś tą ramę wyrzucił (na Twojej drodze).
Znana mi mocno okolica ciekawie przedstawiona. Też się skłaniam ku piąteczce, ale jakby tak ciut szerzej było, coś jak na dwójce byłbym kontent.![]()
LED ZEPPELIN
Fajny pomysł z tą ramą, również jestem za 5 i 6. Te niemieckie drzewka są tak fotogeniczne, że nawet w starej ramie okiennej super się prezentują![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Za przedmówcami 5 i 6, to iście ciekawe odsłony, a w szczególności niebanalne kadry...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Dziękuję Panowie za komentarze.Cóż, na początku się rozkręcałem...
Pierwsze zdjęcie jest nieopodal miejsca gdzie znalazłem ramę (i mimo małej spektakularności kadrowej, jest moim ulubionym). A potem były podróże po polach. Prawda jest jednak taka, że lubię to jako całość, a długo się zastanawiałem co wyeliminować. Swoją drogą seria jest niedokończona (mam w głowie jeszcze kilka kadrów) i może kiedyś będzie kontynuacja.
A co do "Małej Toskanii", to rzeczywiście jest bardzo fotogeniczna. Kiedyś zrobiłem tam jedno z moich ulubionych zdjęć.
Tak, tak 5 i 6 są rewelacyjne i zasługują na odrębne wątki.
Po pierwszym zdjęciu chciałem opuścić wątek, ale przewijam dalej i jest rewelacyjnie. 5 i 6 mi się jakoś z Tomaszewskim skojarzyły i z jego cyklem "rzut beretem"![]()
Skontaktuj się z nami