Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Widok przez okno

Znalazłem starą ramę leżącą na polnej drodze. Coś mi kazało zabrać ją na pola...

Zapraszam i pozdrawiam!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

5 jest mega, te DDRowksie drzewka pieknie sie komponuja...
    Potem nr 6, pozostale ok, ale nie tak dobre jak 5

Domyślnie

Dokładnie, to samo co Greg, 5 i 6 rewelacja. Bardzo mi się podobają. Reszta im bliżej początku to tym mniej ciekawa mz.

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Za kolegami.. 5, póżniej 6.
    Dobrze, że ktoś tą ramę wyrzucił (na Twojej drodze ).

Domyślnie

Znana mi mocno okolica ciekawie przedstawiona. Też się skłaniam ku piąteczce, ale jakby tak ciut szerzej było, coś jak na dwójce byłbym kontent.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Fajny pomysł z tą ramą, również jestem za 5 i 6. Te niemieckie drzewka są tak fotogeniczne, że nawet w starej ramie okiennej super się prezentują
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Za przedmówcami 5 i 6, to iście ciekawe odsłony, a w szczególności niebanalne kadry...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Dziękuję Panowie za komentarze. Cóż, na początku się rozkręcałem... Pierwsze zdjęcie jest nieopodal miejsca gdzie znalazłem ramę (i mimo małej spektakularności kadrowej, jest moim ulubionym). A potem były podróże po polach. Prawda jest jednak taka, że lubię to jako całość, a długo się zastanawiałem co wyeliminować. Swoją drogą seria jest niedokończona (mam w głowie jeszcze kilka kadrów) i może kiedyś będzie kontynuacja.

A co do "Małej Toskanii", to rzeczywiście jest bardzo fotogeniczna. Kiedyś zrobiłem tam jedno z moich ulubionych zdjęć.

Domyślnie

Tak, tak 5 i 6 są rewelacyjne i zasługują na odrębne wątki.

to
    Gość

Domyślnie

Po pierwszym zdjęciu chciałem opuścić wątek, ale przewijam dalej i jest rewelacyjnie. 5 i 6 mi się jakoś z Tomaszewskim skojarzyły i z jego cyklem "rzut beretem"

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów