Szukaj
2 zigmy w cenie jednej http://www.bhphotovideo.com/c/produc...N_f_SONY.html/
Ostatnio edytowane przez Mekano ; 18-01-2013 o 00:16
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
kurka potrzeba 10-18!
Ja Cię rozumiem. Pisać kilka postów dziennie, wszędzie chwalić Nexa, a potem ban i pisać nie można a w dodatku Nex się psuje... Jakbyś chciała więcej dystansów, to tutaj mają niedrogo: http://www.nowyelektronik.pl/searchs...=opis&nr=25849
A co do przecinków... Ciesz się, że nie piszesz na KKM... Tam dbamy o pisownię o wiele bardziej restrykcyjnie niż tutaj. I ja to cenię.
Już we wtorek będę go miał (przynajmniej na godzinę) w rękach35/1.8 pewnie też... Dam znać co i jak.
Jak patrzę za okno, to też mi się nie chce wychodzić, a że nie muszę, to siedzę w domu![]()
Hihi, na ostatnim zdjęciu, ten ludzik w czerwonym, stojący nieco niżej na stoku, to też Edyta...
Mam jeszcze z liniami, aczkolwiek w kolorze i ponurawe:
Tomek
| tohu wawohu |
Jak potrzebujesz tylko szerzej to 16+ECU spokojnie starczyOstatnie sztuczne ognie ode mnie były tym na f2.8, w nocy narożniki nie takie ważne, a ciut światła dodatkowo (bo konwerter chyba obniża do f3.5 ale to dalej mniej niż f4) się przyda aby szumy zmniejszyć i mieć nieporuszone zdjęcie.
10-18 bym brał do n7 albo jak rzeczywiście potrzeba jakości do większych wydruków zdjęć z niepowtarzalnych wycieczek na inne kontynentyInaczej 4 razy wyższa cena jest moim zdaniem mało uzasadniona, przymknięta 16 z konwerterem jest naprawdę niezła. Robiłem testy to wychodziła prawie jak tamronowe 11-18, była minimalnie słabsza na tych 12mm. W sumie nie ma się co dziwić że mała stałka daje prawie jakość jak by na to nie patrzeć - zooma.
Promocja na sigmy niezła, chociaż ich chyba chwilowo nie mają. Może robią jak polskie sklepy aby być wyżej w wyszukiwarkach podając niskie ceny na produkty których nie mają
gavin - dzięki, właśnie boję się że się skończy na yonguno, chyba niewielki wybór z mniejszych lampek, które można zdalnie sterować, szkoda że sonowym hvl20 się nie da:/ Chyba że jest jakiś kabel do tej lampki? Te yonguno raczej można wyzwalać lampką z aparatu?
Pojechałeś
A tak szczerze, to Mekano - przesadzasz.... co ma Twój ban do tego, że nie wrzucasz zdjęć....
Co do zdjęć - wrzucać nie musisz przecież, ale mówić o czymś, bez podkładu, bezpodstawnie - nie rozumiem.
Piszesz o "morze" a nie dajesz jej zobaczyć....
Ty to masz dobrze...
Światło może i średnie, ale "podłoga" - przednia.
.
Nie mogę już edytować posta, więc pytam w następnym...
ToTom - mam pytanie, a jak teraz Ci się fotografuje NEX 6-ką? używasz wizjera, czy jednak wolisz ekranik - wiem, że to indywidualne wrażenia, ale ciągle mnie ciągnie do wizjera...
edit:
Mikie - żyjesz???
.
Ostatnio edytowane przez matys ; 18-01-2013 o 11:06
.
@ikit ja wyzwalałem kilka razy yn560 przez tą jej fotocele, ale nie mogę dojść trochę do ładu z przedbłyskami, ogólnie to się zniechęciłem bo w Nex-3 nie ma tej symulacji ekspozycji i wyzwalacz psu w ()x()
Acha, czyli przez radiówkę po prostu pewniejsze wyzwalanieEch i się okazuje że tania lampka+radio+kostka na stopkę to już koszt nowej hvl20 na nexa:P Ładnie koszty rosną...
Skontaktuj się z nami