Close

Strona 304 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2042542943023033043053063143544048041304 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 031 do 3 040 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Sprawka Amorfeusza.
    Albo to coma...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToTom Zobacz posta
    Mekano! Wrzuć coś!
    Cytat Zamieszczone przez gavin Zobacz posta
    Nie da rady, zmorzyło ją.
    Po ostatnim zdarzeniu, za przecinki, myslicie ze mam ochote jeszcze cos tutaj wrzucac?
    Urazil mnie ten ban, bez specjalnego powodu, wiec dla mnie temat zamkniety i nie chce do tego wracac. Mam dystans teraz i nic tego nie zmieni.
    Ostatnio edytowane przez Mekano ; 18-01-2013 o 00:16
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

kurka potrzeba 10-18!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    Po ostatnim zdarzeniu, za przecinki, myslicie ze mam ochote jeszcze cos tutaj wrzucac?
    Urazil mnie ten ban, bez specjalnego powodu, wiec dla mnie temat zamkniety i nie chce do tego wracac. Mam dystans teraz i nic tego nie zmieni.
    Ja Cię rozumiem. Pisać kilka postów dziennie, wszędzie chwalić Nexa, a potem ban i pisać nie można a w dodatku Nex się psuje... Jakbyś chciała więcej dystansów, to tutaj mają niedrogo: http://www.nowyelektronik.pl/searchs...=opis&nr=25849
    A co do przecinków... Ciesz się, że nie piszesz na KKM... Tam dbamy o pisownię o wiele bardziej restrykcyjnie niż tutaj. I ja to cenię.

kurka potrzeba 10-18![/IMG]
    Już we wtorek będę go miał (przynajmniej na godzinę) w rękach 35/1.8 pewnie też... Dam znać co i jak.

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Wrzucaj koniecznie. Baaardzo fajny kadr ten ostatni. Ja mam ostatnio kryzys, muszę pooglądać, może mnie coś wygoni robić zdjęcia.
    Jak patrzę za okno, to też mi się nie chce wychodzić, a że nie muszę, to siedzę w domu

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    ToTom, Edyta mówi, że to ostatnie bardzo się podoba. Bardzo lubię takie kadry i linie.
    Hihi, na ostatnim zdjęciu, ten ludzik w czerwonym, stojący nieco niżej na stoku, to też Edyta...

Mam jeszcze z liniami, aczkolwiek w kolorze i ponurawe:

Tomek
    | tohu wawohu |

Domyślnie

kurka potrzeba 10-18!
    Jak potrzebujesz tylko szerzej to 16+ECU spokojnie starczy Ostatnie sztuczne ognie ode mnie były tym na f2.8, w nocy narożniki nie takie ważne, a ciut światła dodatkowo (bo konwerter chyba obniża do f3.5 ale to dalej mniej niż f4) się przyda aby szumy zmniejszyć i mieć nieporuszone zdjęcie.
    10-18 bym brał do n7 albo jak rzeczywiście potrzeba jakości do większych wydruków zdjęć z niepowtarzalnych wycieczek na inne kontynenty Inaczej 4 razy wyższa cena jest moim zdaniem mało uzasadniona, przymknięta 16 z konwerterem jest naprawdę niezła. Robiłem testy to wychodziła prawie jak tamronowe 11-18, była minimalnie słabsza na tych 12mm. W sumie nie ma się co dziwić że mała stałka daje prawie jakość jak by na to nie patrzeć - zooma.

Promocja na sigmy niezła, chociaż ich chyba chwilowo nie mają. Może robią jak polskie sklepy aby być wyżej w wyszukiwarkach podając niskie ceny na produkty których nie mają

gavin - dzięki, właśnie boję się że się skończy na yonguno, chyba niewielki wybór z mniejszych lampek, które można zdalnie sterować, szkoda że sonowym hvl20 się nie da:/ Chyba że jest jakiś kabel do tej lampki? Te yonguno raczej można wyzwalać lampką z aparatu?

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Ja Cię rozumiem. Pisać kilka postów dziennie, wszędzie chwalić Nexa, a potem ban i pisać nie można a w dodatku Nex się psuje... Jakbyś chciała więcej dystansów, to tutaj mają niedrogo...
    Pojechałeś
    A tak szczerze, to Mekano - przesadzasz.... co ma Twój ban do tego, że nie wrzucasz zdjęć....
    Co do zdjęć - wrzucać nie musisz przecież, ale mówić o czymś, bez podkładu, bezpodstawnie - nie rozumiem.
    Piszesz o "morze" a nie dajesz jej zobaczyć....

Już we wtorek będę go miał (przynajmniej na godzinę) w rękach 35/1.8 pewnie też... Dam znać co i jak.
    Ty to masz dobrze...

foto
    Światło może i średnie, ale "podłoga" - przednia.
    .

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Nie mogę już edytować posta, więc pytam w następnym...

ToTom - mam pytanie, a jak teraz Ci się fotografuje NEX 6-ką? używasz wizjera, czy jednak wolisz ekranik - wiem, że to indywidualne wrażenia, ale ciągle mnie ciągnie do wizjera...

edit:

Mikie - żyjesz???

.
    Ostatnio edytowane przez matys ; 18-01-2013 o 11:06
    .

Domyślnie

@ikit ja wyzwalałem kilka razy yn560 przez tą jej fotocele, ale nie mogę dojść trochę do ładu z przedbłyskami, ogólnie to się zniechęciłem bo w Nex-3 nie ma tej symulacji ekspozycji i wyzwalacz psu w ()x()

Domyślnie

Acha, czyli przez radiówkę po prostu pewniejsze wyzwalanie Ech i się okazuje że tania lampka+radio+kostka na stopkę to już koszt nowej hvl20 na nexa:P Ładnie koszty rosną...

Strona 304 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2042542943023033043053063143544048041304 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów