Close

Strona 300 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2002502902982993003013023103504008001300 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 991 do 3 000 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    A na optycznych już jakiś pesymista sprowadza wszystkich speed boosterów na ziemię
    Problem optycznych to trip na ego i pogoń za sensacją. Z pryncypialnością profesora przemawiającego ex cathedra serwują wyłącznie garść frazesów, mądrości ludowych, widzimisiów i dogmatów, a merytorycznych argumentów i konkretów nie ma w tym za grosz.

Domyślnie

Też mam wrażenie że ten booster coś za dobry w relacji producenta Ale niech będzie w połowie taki to i tak jest o czym mówić...

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

jedne optyczne i zapał opadł ???

mackaron
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    Zdjęcie niezłe, tylko ten pypeć pod nosem...
    to nie pypeć to reszta głowy znad nosa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Problem optycznych to trip na ego i pogoń za sensacją. Z pryncypialnością profesora przemawiającego ex cathedra serwują wyłącznie garść frazesów, mądrości ludowych, widzimisiów i dogmatów, a merytorycznych argumentów i konkretów nie ma w tym za grosz.
    No bo...
    Cytat Zamieszczone przez Opaczni.pl
    do pewnych rzeczy nie trzeba testów. Wystarczy trochę wiedzy z fizyki (optyki).

Nie wiem skąd ten hejt optycznych...
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Booster... z ciekawością będę śledził ten projekt, jak cena "ostygnie" i rezultaty będą dobre to można będzie posiłkować się na plenerach canonowskimi elkami od znajomych
    Warszawskie światełko

Nadjeżdżający pociąg metra i hybrydowy af z nexa 6 w akcji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drdln Zobacz posta
    Nie wiem skąd ten hejt optycznych...
    Mieliśmy parę razy małą spinę

Domyślnie

Chodzilo mi o ich hejt na to urzadzenie, jakies to takie nieprofesjonalne. Zawsze u nich (nomen omen) szkielko i oko, a tu nagle taki emocjonalny wyjazd, i to juz w zapowiedzi. Zachowanie jak na jakims podrzednym blogu technologicznym. Fotopolis lepiej sobie poradzilo.
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Really? Happily I'm not from optyczne.pl...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drdln Zobacz posta
    Chodzilo mi o ich hejt na to urzadzenie, jakies to takie nieprofesjonalne. Zawsze u nich (nomen omen) szkielko i oko, a tu nagle taki emocjonalny wyjazd, i to juz w zapowiedzi. Zachowanie jak na jakims podrzednym blogu technologicznym. Fotopolis lepiej sobie poradzilo.
    Jak zwykle chcieli dyskretnie przypomnieć o fakcie, że są wykładowcami akademickim na astronomii i takie banalne konwertery to na laborkach robili z nudów ze słoika pilniczkiem do paznokci.

Strona 300 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2002502902982993003013023103504008001300 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów