Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Miedziak

Domyślnie Miedziak

I znowu, byc moze nie ten dzial... Ale upycham... Jak nie podpasi to prosze o przeniesienie...

Dzis pani Thea, zajela mi dokladnie 3h z czego sam retusz ok 2,5h. Moze troche nie wygladac, ale to dalej zdjecie

Tym razem, zeby bylo ciekawiej stawiam zgrzewke temu kto zgadnie ile warstw, jest na tym zdjeciu?
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

Dużo włożonej pracy w obróbkę, ale się opłaciło, bo zdjęcie jest mega wypasione. Strzele, że 10 warstw
    Nikon

Domyślnie

ja na warstwach się nie znaju ale fota mi się podoba
    Człowiek uczy się na błędach - a jak nie, to dostaje po pysku...;p

Domyślnie

A dwie warstwy to już dziś nie wystarczą?
    Praca taka dość specyficzna. I kadr i obróbka i uroda i dobór tła. Dziwi trochę, że nie zdecydowałeś się na kadr bliższy kwadratowi, czy wręcz pionowy - skoro kolorystyka bardzo bliska klasycznej sepii. Generalnie w porządku. Może nie powala, ale też wyszło zgrabnie i delikatnie. Praktycznie jedyna uwaga to inny zafarb ramion - to po prawej stronie zdjęcia bym ocieplił minimalnie (lub po lewej ochłodził) i tyle.

Domyślnie

moim skromnym zdaniem obróbka świetna, ale modelka ma dziwny wyraz twarzy, który przeszkadza.

Domyślnie

Bez wdawania się w szczegóły to jest świetny obraz.

Domyślnie

27 warstw. Wygrałem?

Domyślnie

A jaka jest myśl przewodnia tego zdjęcia?
    "Któż jak BÓG!" - Św.Michał

La
    Gość

Domyślnie

Na tym zdjeciu jest jedna warstwa utworzona z kilku innych. Zgrzewke (Zbyszko 3 cytryny) prosze przeslac gdziekolwiek do Radomia
    Kolor wlosow fajnie harmonizuje z lewym dolnym - gdyby byl kwadrat moglby byc fajny efekt. Lewe ramie na granicy zielonego. Tak czy tak sie podoba.

Domyślnie

obrobka fajna,ale jak odrazu zobaczylam mine modelki to cos mi nie pasowalo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów