Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: komunijne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    to reportaz czy studio ?
    studio domowe (-: pierwsze próby,

Dzięki za komentarze. Zaczyna mi sie podobać studio (-:

Domyślnie

Bardzo fajne.
    Napisz "dwa " słowa jak zorganizowane jest studio i czym oświetlasz

Domyślnie

Bardzo ładne - ale różowe tło mi nie bardzo pasuje. Szczególnie do Komunii. Niebieskie chyba byłoby bardziej nastrojowe..
    Oczywiście IMHO.

Domyślnie

Pierwsze zdjęcie bardzo mi się podoba, w drugim oświetlenie kolorystycznie "leży i kwiczy", zaś w obydwóch dałbym zdecydowanie mniej miejsca za plecami, zwłaszcza w drugim.
    Pokaż coś jeszcze. Pozdrawiam
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Całe "studio" to dwie lampy Falcon 100 Ws, softboxy 60x60 i sabina do odpalania fotocel, tło to biała ściana (w tym różowym wyżej, była założona czerwona foliowa parasolka na softbox jak kupię niebieską to będzie niebieskie tło najbardziej drażni mnie brak regulacji mocy błysku,
    co widać na poniższym przykładzie we włosach, muszę więc opracoawć jakiś patent.
    no i chciałbym skombinować nieco starsze modelki, ale boje sie nawet pomyśleć co na to żona
    "the studio" widok ogólny - widać ewidentne braki sprzętowe (-:

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Prześliczne. Wszystkie..
    Różowy kolor do małej dziewczynki pasuje jak najbardziej. Powiedziałbym że jest to najbardziej pasujący kolor.
    A starsze modelki nie są tak wdzięczne jak te młodsze. Cała przyjemność mieć takie aniołki do fotografowania.
    Możesz się specjalizować w dzieciach bo widać że masz wyczucie i talent. A na dzieciach, przynajmniej u nas, można o wiele więcej zarobić..

Domyślnie

Jedynka bardzo dobra, kontrast ciemnych włosów z jasną twarzą wyszedł ciekawie.
    Co do studia, poczekaj aż dzieci dostatecznie pobrudzą ściany, będziesz miał nowy kolor

Domyślnie

mnie sie pdoba, jak najbardziej oki
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

super no idealnie byłoby gdyby włoski były też nieco oświetlone, ale i tak rewelacja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Możesz się specjalizować w dzieciach bo widać że masz wyczucie i talent. A na dzieciach, przynajmniej u nas, można o wiele więcej zarobić..
    Dzięki swiatlo. chyba właśnie pokazałeś mi kierunek w którym będę podązał, efekty niebawem pokażę
    Pozdrawiam

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów