Szukaj
Bardzo ładne - ale różowe tło mi nie bardzo pasuje. Szczególnie do Komunii. Niebieskie chyba byłoby bardziej nastrojowe..
Oczywiście IMHO.
Pierwsze zdjęcie bardzo mi się podoba, w drugim oświetlenie kolorystycznie "leży i kwiczy", zaś w obydwóch dałbym zdecydowanie mniej miejsca za plecami, zwłaszcza w drugim.
Pokaż coś jeszcze. Pozdrawiam
Krzysztof Paszkiewicz
Całe "studio" to dwie lampy Falcon 100 Ws, softboxy 60x60 i sabina do odpalania fotocel, tło to biała ściana (w tym różowym wyżej, była założona czerwona foliowa parasolka na softbox jak kupię niebieską to będzie niebieskie tłonajbardziej drażni mnie brak regulacji mocy błysku,
co widać na poniższym przykładzie we włosach, muszę więc opracoawć jakiś patent.
no i chciałbym skombinować nieco starsze modelki, ale boje sie nawet pomyśleć co na to żona
"the studio" widok ogólny - widać ewidentne braki sprzętowe (-:
Prześliczne. Wszystkie..
Różowy kolor do małej dziewczynki pasuje jak najbardziej. Powiedziałbym że jest to najbardziej pasujący kolor.
A starsze modelki nie są tak wdzięczne jak te młodsze. Cała przyjemność mieć takie aniołki do fotografowania.
Możesz się specjalizować w dzieciach bo widać że masz wyczucie i talent. A na dzieciach, przynajmniej u nas, można o wiele więcej zarobić..
Jedynka bardzo dobra, kontrast ciemnych włosów z jasną twarzą wyszedł ciekawie.
Co do studia, poczekaj aż dzieci dostatecznie pobrudzą ściany, będziesz miał nowy kolor![]()
mnie sie pdoba, jak najbardziej oki
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
D700 + 35 + 85 i po co więcej?
superno idealnie byłoby gdyby włoski były też nieco oświetlone, ale i tak rewelacja
![]()
Skontaktuj się z nami