Oj chłopie, bez przesady, ze skrajności w skrajność... Odechciało mi się dyskusji.
Szukaj
Oj chłopie, bez przesady, ze skrajności w skrajność... Odechciało mi się dyskusji.
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
A mi się odechciało d800)))Niestety , ale w pogoni za zyskiem, bo za czym innym ,jakość spada na łeb na szyję.Nieważne , ile kosztują buty, nogi nie powinny przemakać, podobnie jak czlowiek pod parasolem.
Panowie, uwierzcie mi, że po drugiej stronie płotu lepiej nie jest. Ok, może nie ma masowo wadliwych puszek, ale jak cos nie dziala jak powinno to na serwis liczyć nie ma co, chyba, że na informację, że "wszystko w normie".Takie są moje doświadczenia niestety. Puszki sa kupę forsy leżą w torbach.
A wracając do sedna ilu z was kupiło d800 ze skopanym AF, wysłało do niemiec, dostało puszkę sprawną, używa puszki na szerokich kątach, jasnych stałkach, wykonało po serwisie sporo zdjęć i wszystko nadal jest sprawne?
Ostatnio edytowane przez zaix ; 23-12-2012 o 22:45
Witam Panowie
Ktoś tu napisał że d800 to niecałe 2 pensje, naprawdę chciałbym tyle zarabiać, jeśli bym, a jeśli bym tyle zarabiał to d800 byłby juz u mnie w domu, może bym miał szczęście że trafie dobry egzemplarz. Niestety dla mnie jest to bardzo duży wydatek, a jak wiadomo biednemu zawsze wiatr w oczy więc szansa jest duża.
Kolega devicap(sorki jeśli źle napisąłem) ma rację z towarem niezgodnym z umową, do tego faktycznie jest potrzebne odpowiednio napisane pismo, ktore wyraźnie pokazuje nasze rządania - jeśli to zrobimy i nie będziemy ustępować to zadziała, wiem cos o tym bo przerabiałem temat z monitorem. Cierpiał na taki problem na który większośc konsumentów nie zwróciła uwagi, dzis jestem dalej jego szczęśliwym posiadaczem bo za TRZECIM RAZEM DOSTAŁEM SPRAWNY EGZEMPLARZ!!!
Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....
Na razie drogi Faderze skompletowałem 5 x Monitor Audio RX8 ... trzeba na czymś kulturalnie słuchać wieczorami... żałuję jedynie, że w czarnym lakierze fortepianowym ... kurzy się jak .... Z tymi 2 pensjami to raczej było niegrzeczne z mojej strony ale niestety nie mogę edytować i kasować fragmentów starych postów
![]()
Ostatnio edytowane przez NIKOLAY ; 24-12-2012 o 01:28
Ale Ty musisz być gość... Można zrobić sobie gdzieś z Tobą zdjęcie?
![]()
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Tak własnie zastanawiałem się kogo "ukłuję" i dobrze wytypowałem szyderco
Odnośnie zdjęcia ze mną ... najczęściej w sejmie. Warszawa ul. Wiejska 4/6/8 - zapraszam
PS.
1.Tak bez żartów (żartuję tutaj każdym postem od dawna) ... Monitor Audio RX8 to taki N D 700 w cenie D 90 - polecam każdemu z Was z czystym sumieniem.
2.Do Fadera napisałem tak, a nie inaczej bo już sam nick i avatar sugerują, że mam do czynienia z fanem dobrego dźwięku.
3. Śmigam jeszcze motocyklem ... teraz to chyba będziesz musiał wystąpić ze mną w jakimś filmie kol. Nowart![]()
Ostatnio edytowane przez NIKOLAY ; 24-12-2012 o 09:27
Zrozumiałem Twoje przesłanie.
Bywa tak, iż jedną niezręczną wypowiedzią można obudzić złe, brzydkie i dawno uśpione upiory. Moją wadą jest to, że uważnie czytam.
Dla rozluźnienia, wszak są święta.
Ongiś w Łodzi cegłę wartą 2 PLN sprzedawano za 100 PLN. Jakie wówczas było przebicie? Oczywiście robiono to za rogiem, w ciemnej ulicy.
Prawo jest dobre, tylko producent ma klienta tam gdzie kończy się otwór przewodu pokarmowego. Wskutek klęsk żywiołowych mięśnie zwieracza nie trzymają i cała zawartość wylewa się na sprzedawców oraz klientów.
Całkowicie zgadzam sie z Tobą. Nogi nie powinny przemakać.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Przemakac moze i mogą ale podeszwy nie powinny odpadać a juz napewno nie powinny byc odklejone gdy otwieramy pudełko z butami...
Skontaktuj się z nami