Bajkaaaaaaaaaaa
Szukaj
Bajkaaaaaaaaaaa
"Nikon"
Nieziemsko, wykonanie pierwsza liga, reszta również.![]()
LED ZEPPELIN
Fotka rewelacja Mirku tylko ten sprzęcik...I co z nim, już nie dycha ??
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Robi wrażenie...Super fot !!
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Bardzo podoba mi się światełko na zboczu. Całość prezentuje się naprawdę ładnie, jedynie co z deczka drażni to umiejscowienie latarni (jakbyś tak zrobił dwa kroki na bok w lewo, i przekadrował z większą ilością prawej strony).
Niebo wygląda świetnie!
Pozdrawiam! =]
Kozackie, efektowne, startuj z tym gdzieś, mowie Ci![]()
E-l-e-g-a-n-c-k-o. Swiatlo na pierwszym planie doskonale urozmaica dol zdjecia. Sama latarnia tez fajnie swieci
i bardzo mi sie podoba to swiatlo zaraz przy latarni.
Do tego rozgwiezdzone niebo i troche chmurek dla smaczku.
Bardzo na tak.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Nic dodać nic ująć... świetne, chciałoby się tam święta spędzić![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Fot kapitalny, ale to już wiesz. Michał cosik sugeruje-posłuchaj nauczyciela swego
A co do pozostałych okoliczności... Jak się pozbieram, na PM odpiszę.
Trzym sie mocno brachu, w tych cięzkich czasach.
wow, ale tu slodkosci
wybylem z domu, wiec szybko odpowiadam
utopilem go 2 tygodnie po tym zdjeciu,
to ja noc spedzilem w aucie, wspinalem sie po jakichs stromych zboczach i skalach w totalnych ciemnosciach, a wy mi mowicie ze "sie"
pewnie bym mogl, tylko nie wiem dla porownania czego i w jakim celu?
no niestety nie dycha, ale na szczescie byl ubezpieczony, wiec doktory juz nad nim pracuja, niestety razem z aparatem polecial pc-e 24mm i 2 filtry od lee + holder i ring a to juz nie bylo ubezpieczone, filtry i holder poplynely w sina dal, ring pekl, a obiektyw - szkla cale elektronika tez dziala, silnika nie ma bo to manual, wiec straty nie sa az tak wielkie
uwierz mi, ze kombinowalem jak moglem, a stalem praktycznie na jednej nodze, ale wiem o czym mowisz
a wlasnie, spotkanie tego pana na mojej drodze, bylo czyms najlepszym co moglo mi sie przytrafic... dzieki Michal (miszczu)
a tam nie dramatyzuj, wiesz jakie mam podejscie do tego typu sytuacji, sprzet ma robic zdjecia, a nie byc glaskany, wiesz ze nie raz ryzykowalem wchodzac w miejsca mocno ryzykowne i raczej sie nic nie zmieni w tej kwestii
poproszony zostalem, zeby zerowy plik udostepnic, wiec spelniajac to zyczenie dodam tez troche parametrow:
niebo:
iso 1600, 10s, f6.3
plik zerowy:
gleba:
iso100, 331s, f9
plik zerowy:
dzieki wszystkim pozdrawiam
ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc
d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo
Skontaktuj się z nami