Close

Strona 219 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1191692092172182192202212292693197191219 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 181 do 2 190 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drdln Zobacz posta
    O rany, wałkujecie ten temat już chyba 10 raz w tym wątku, dajcie już spokój :P

to samo pomyślałem. choć moja sztuka niczym się nie różniła od nowej ze sklepu, no ale wiadomo, używka to używka.
    Fakt -stan bardzo przyzwoity

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Esjot Zobacz posta
    Fakt -stan bardzo przyzwoity
    O proszę jaki ten świat mały
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Ano mały))
    Żeby nie było że poprzedni post bez fotki to poniżej
    tamron 28 f2,5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikie_001 Zobacz posta
    Bo sa za duze, bo sa niewygodne, bo sa za ciezkie, bo jestem za stary, bo mi sie nie chce, bo nie jestem pro, bo nie wykorzystam, bo nie lubie jak sie na mnie ludzie patrza, bo nie musze sobie niczego rekompensowac itd, itp
    uffff
    Dzieki, za slowa..
    Cytat Zamieszczone przez rg2000 Zobacz posta
    Jeszcze kilka miesięcy temu moim marzeniem była pełna klatka. I miałem d3 i d3s oraz topowe szkła. I chwilę później sprzedałem wszystko w cholerę i od niedawna mam 5n. Czy mi czegoś brakuje? Czy chcę wrócić do lustrzanki? Na oba pytanie odpowiedz brzmi - nie. Nex dał mi swobodę, dobrą jakość obrazka.
    wyleczyles sie, fajnie.., a ja walcze, zeby sie z Nikona rowniez wyleczyc, w zeszla niedziele wzielam ze soba swojego Nikona, bylo dokladnie to co Milie_001 napisal "duza", "niewygodna", "ciezka" i tez mi sie nie chcialo jej nosic.. ale za to bije sie z myslalami, moze nieco mniejszy "kastrat" wynagrodzi mi to, no i chyba nie obejdzie sie bez tego, jak sie nie przekonam...

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Trzeba się ograniczać, i to nie ze względu na ceny, a zdrowie psychiczne. Mam w sobie jeszcze mnóstwo tej choroby, pracuję nad sobą.
    Ja stwierdzam, ze chyba raczej tez mam to samo, chcialabym recepte, zeby nie myslec o nowym Nikonie..
    Nexem tak fajnie robi mi sie zdjecia, ze nie rozumiem, dlaczego w glowie mam wydmuszke d5200, normalnie choroba...
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Wyleczyć to się można z FF typu 5d czy d700, a nie z Nikona d90. Lepiej by było napisać pozbyć sentymentu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gavin Zobacz posta
    Wyleczyć to się można z FF typu 5d czy d700, a nie z Nikona d90.
    Mów za siebie D90 to taki środek - uniwersalny, ale bez charyzmy Pełna klatka ma niezaprzeczalne atuty dla fotografów, małe aparaty też - dokument itd, tu sa niezrównane.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gavin Zobacz posta
    Wyleczyć to się można z FF typu 5d czy d700, a nie z Nikona d90. Lepiej by było napisać pozbyć sentymentu.
    hm.. raczej chyba nie do konca mnie zrozumiales.. mi chodzi ogolnie o Nikona, a czy to jest FF, czy DX, czy najnizsza klasa DX "kastrat" - to juz zostawmy wybor indywidualny dla kazdego, bo widzisz, Ty moze moglbys marzyc o FX, a ja nie widze w FX zadnego sensu, a jesli juz mowimy o sentymencie, to go mam, ale raczej do d80. Natomiast, piszac "wyleczyc" - to nie myslec o kolejnym Nikonie.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

A ja znalazlem zloty środek. Do fotografowania "codziennego" mam nexa a do zaspokajania popędów onanistycznych kupilem stare 5d, wyszlo tanio a zaspokaja, ze ho ho!
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

Nie muszę marzyć Mam 5d z 14 35L i 85

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    hm.. raczej chyba nie do konca mnie zrozumiales.. mi chodzi ogolnie o Nikona, a czy to jest FF, czy DX, czy najnizsza klasa DX "kastrat" - to juz zostawmy wybor indywidualny dla kazdego, bo widzisz, Ty moze moglbys marzyc o FX, a ja nie widze w FX zadnego sensu, a jesli juz mowimy o sentymencie, to go mam, ale raczej do d80. Natomiast, piszac "wyleczyc" - to nie myslec o kolejnym Nikonie.
    Mekano, ja wiem że nie mieszkasz w Polsce, ale w Hiszpanii chyba też zbyt częste używanie jednego słowa, do tego potocznego i jeszcze w cudzysłowiu po prostu źle wygląda.. innymi słowy ile można słuchać o kastratach?

Strona 219 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1191692092172182192202212292693197191219 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów