Szukaj
Ano mały))
Żeby nie było że poprzedni post bez fotki to poniżej
tamron 28 f2,5
Dzieki, za slowa..
wyleczyles sie, fajnie.., a ja walcze, zeby sie z Nikona rowniez wyleczyc, w zeszla niedziele wzielam ze soba swojego Nikona, bylo dokladnie to co Milie_001 napisal "duza", "niewygodna", "ciezka" i tez mi sie nie chcialo jej nosic.. ale za to bije sie z myslalami, moze nieco mniejszy "kastrat" wynagrodzi mi to, no i chyba nie obejdzie sie bez tego, jak sie nie przekonam...
Ja stwierdzam, ze chyba raczej tez mam to samo, chcialabym recepte, zeby nie myslec o nowym Nikonie..
Nexem tak fajnie robi mi sie zdjecia, ze nie rozumiem, dlaczego w glowie mam wydmuszke d5200, normalnie choroba...![]()
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Wyleczyć to się można z FF typu 5d czy d700, a nie z Nikona d90. Lepiej by było napisać pozbyć sentymentu.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
hm.. raczej chyba nie do konca mnie zrozumiales.. mi chodzi ogolnie o Nikona, a czy to jest FF, czy DX, czy najnizsza klasa DX "kastrat" - to juz zostawmy wybor indywidualny dla kazdego, bo widzisz, Ty moze moglbys marzyc o FX, a ja nie widze w FX zadnego sensu, a jesli juz mowimy o sentymencie, to go mam, ale raczej do d80. Natomiast, piszac "wyleczyc" - to nie myslec o kolejnym Nikonie.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
A ja znalazlem zloty środek. Do fotografowania "codziennego" mam nexa a do zaspokajania popędów onanistycznych kupilem stare 5d, wyszlo tanio a zaspokaja, ze ho ho!
500px.com/kubasikorski
Skontaktuj się z nami