Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie obiektyw z ogniskową od 70 albo 100?

Witam wszystkich, mam wielką prośbę, czy moglibyście poradzić jakiego obiektywu poszukiwać z ogniskową od 70 lub 100, wraz z f75 zakupiłem 28-100 typu G. Nie mam za wiele kasy, szukałem na allegro i owszem są tanie sigmy z ogniskową od 70, od 100. Nie znam się na obiektywach za bardzo, więc nie wiem co dla początkującego może być ważne a co nie. Wielkie dzięki za wszelkie podpowiedzi

Znalazłem takiego tamrona
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53866036
    może coś w tym stylu??
    "PRASŁOWIAŃSKA GRUSZA, KRYJE W SWYCH KONARACH PLEBEJSKIEGO UCIEKINIERA"

Domyślnie

70-300 G nikkor, plastic fantastic, ale jak na tą klase szkła to jest bardzo dobry.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Mi w zasadzie plastik nie przeszkadza Poprostu szukam czegoś jak w temacie a że jestem bardzo początkujący i nie koniecznie przy kasie więc nawet jeśli plastik to bedę obchodził się jak z jajkiem

Domyślnie

W sumie innej odpowiedzie nie znajdziesz. Jest obecnie na Allegro oferta za ok 490 zł (nowy), chyba, że dołożysz do Sigmy APO (ok.900 zł).

Domyślnie

a co sądzicie np o takim tamronie jak podałem wcześniej? Zakup obiektywu nie jest nożem na gardle więc chciałbym się dowiedzieć na jakiego typu obiektywy z tego typu ogniskowymi o niewygórowanej cenie warto zwracać uwagę.

Uprawnienia umieszczania postów