Szukaj
To po co to pokazujesz?? Jeżeli według Ciebie takie byle co to po prostu to skasuj z dysku.
nie wiedziałem jaki dac tytuł,dlatego tak napisalem.Nie przypuszczalem,ze w ten sposob ktos do tego tak podekdzie,sory
Wyprostuj 1 bo woda leje się w lewo.
Na Twoich zdjęciach brakuje kilku elementów, każdy guru forum Ci to powie - tu są mile widziane klify, łąki i Tatry, ew. onanizm sprzętowy.
Silny człowiek jest najsilniejszy gdy jest sam
W tym miejscu trzeba się chwalić sprzętem?
Zapomniałeś dodać Toskanii.
Mylisz się wielce. Trzeba po prostu robić zdjęcia, a nie strzelać na oślep jak z karabinu i "byle co" pokazywać szerszej publiczności. Trzeba się zastanowić nad poprawną kompozycją, układem planów w kadrze, dobrać odpowiednie światło (wyczekać je), zastanowić się nad kolorystyką itd Ale o tym jest napisanych wiele książek.
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Też nie jestem zwolennikiem forumowych-na-jedno-kopyto landszaftów, ale tutaj rzeczywiście jest niewiele rzeczy o których w ogóle warto pisać. Jest ciemno, kompozycyjnie płasko i bezkierunkowo oświetlone. Na dodatek same miejsca nie są zbyt ciekawe więc jeszcze raczej trochę ćwiczenia przed Tobą.
Myśle ze jestes w zaje...stym błędzie Kolego....jedynka niestety nie prezentuje nic co mogłoby wzbudzić moje ochy i achy...i chyba nie tylko moje....może w tych pozostałych zdjęciach które zbierały pozytywne opinie a były gorsze nie dostrzegles swym bacznym okiem ukrytego artyzmu ???![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Ukryty artyzm? Są takie sytuacje, że trzeba westchnąć z zachwytu podążając za stadem - tyle moich słów na podsumowanie trendów na tym forum.
Widziałem kiedyś film, na którym widać jak szympansy bazgrają po białym papierze - prace te pokazane w galerii wzbudziły "ochy i achy" krytyków którym wcześniej powiedziano, że namalował to jakiś tam znany Bolek - widzisz analogię z tym forum? Jeśli nie to szkoda.
Ostatnio edytowane przez Gurgul99 ; 09-09-2012 o 15:11
Skontaktuj się z nami