Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Takie byle co...

Ostatnio edytowane przez alex10 ; 08-09-2012 o 23:40

Domyślnie

To po co to pokazujesz?? Jeżeli według Ciebie takie byle co to po prostu to skasuj z dysku.

Domyślnie

nie wiedziałem jaki dac tytuł,dlatego tak napisalem.Nie przypuszczalem,ze w ten sposob ktos do tego tak podekdzie,sory

Oszczędny w słowach Awatar Gurgul99
    Miasto
    Polska, na dole.

Domyślnie

Wyprostuj 1 bo woda leje się w lewo.

Na Twoich zdjęciach brakuje kilku elementów, każdy guru forum Ci to powie - tu są mile widziane klify, łąki i Tatry, ew. onanizm sprzętowy.
    Silny człowiek jest najsilniejszy gdy jest sam
    W tym miejscu trzeba się chwalić sprzętem?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gurgul99 Zobacz posta
    Wyprostuj 1 bo woda leje się w lewo.

Na Twoich zdjęciach brakuje kilku elementów, każdy guru forum Ci to powie - tu są mile widziane klify, łąki i Tatry, ew. onanizm sprzętowy.
    Zapomniałeś dodać Toskanii.

Mylisz się wielce. Trzeba po prostu robić zdjęcia, a nie strzelać na oślep jak z karabinu i "byle co" pokazywać szerszej publiczności. Trzeba się zastanowić nad poprawną kompozycją, układem planów w kadrze, dobrać odpowiednie światło (wyczekać je), zastanowić się nad kolorystyką itd Ale o tym jest napisanych wiele książek.

Domyślnie

Bezsensowny komentarz A kamienie w wodzie, gałęzie na plaży, wbite pale, falochrony, rzepaki....??? No i oczywiście wszystko rozmyte 10-cio przysłonowym filtrem Weź się chłopie zastanów zanim coś znowu napiszesz....
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Też nie jestem zwolennikiem forumowych-na-jedno-kopyto landszaftów, ale tutaj rzeczywiście jest niewiele rzeczy o których w ogóle warto pisać. Jest ciemno, kompozycyjnie płasko i bezkierunkowo oświetlone. Na dodatek same miejsca nie są zbyt ciekawe więc jeszcze raczej trochę ćwiczenia przed Tobą.

Miasto
    Polska, na dole.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Bezsensowny komentarz A kamienie w wodzie, gałęzie na plaży, wbite pale, falochrony, rzepaki....??? No i oczywiście wszystko rozmyte 10-cio przysłonowym filtrem Weź się chłopie zastanów zanim coś znowu napiszesz....
    Wymieniłeś wszystko co na tym forum jest mile widziane - fakt że zdjęcie nr 2 nie powala na kolana ale gdyby "jedynkę" wystawił jeden z naszych kochanych guru, cmokałbyś nad fotką do wieczora. Widziałem gorsze zdjęcia niż 1 które zbierały dobre recenzje i same ochy.

Domyślnie

?.... ale gdyby "jedynkę" wystawił jeden z naszych kochanych guru, cmokałbyś nad fotką do wieczora. Widziałem gorsze zdjęcia niż 1 które zbierały dobre recenzje i same ochy.
    Myśle ze jestes w zaje...stym błędzie Kolego....jedynka niestety nie prezentuje nic co mogłoby wzbudzić moje ochy i achy...i chyba nie tylko moje....może w tych pozostałych zdjęciach które zbierały pozytywne opinie a były gorsze nie dostrzegles swym bacznym okiem ukrytego artyzmu ???
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Miasto
    Polska, na dole.

Domyślnie

Ukryty artyzm? Są takie sytuacje, że trzeba westchnąć z zachwytu podążając za stadem - tyle moich słów na podsumowanie trendów na tym forum.

Widziałem kiedyś film, na którym widać jak szympansy bazgrają po białym papierze - prace te pokazane w galerii wzbudziły "ochy i achy" krytyków którym wcześniej powiedziano, że namalował to jakiś tam znany Bolek - widzisz analogię z tym forum? Jeśli nie to szkoda.
    Ostatnio edytowane przez Gurgul99 ; 09-09-2012 o 15:11

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów