Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 54

Domyślnie

Najs... Usunalbym tylko ten kosmyk nad jej lewym okiem, bo teraz wyglada, jakby jej brew sterczala...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Talking

Ludzie czy wy wszyscy nie widzicie ze ta dziewczyna ze swoimi kropkami na skorze powinna jak najszybciej udac sie do dermatologa dopoki jeszcze wszyscy nie wyjechali do Londynu ???
    Nikt mnie nie rozumie ...

Domyślnie

tomiu - zostaje twoim fanem. ŚWIETNE. Pięć gwiazdek.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

idealne na billboard...
    absolutnie nic nie zmieniać, jest świetne!
    pozdrówka

Domyślnie

Wywalone w kosmos - tylko pozazdrościć.
    Żeby jednak tradycji stało się zadość mimo że stig mnie uprzedził to i ja powiem że kosmyk jest kompletnie niepotrzebny.
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

z kosmykiem jest bardziej ludzkie bo inaczej by wyglądała jak z gier komputerowych. Naprawdę to nie ma tak ładnych kobiet
    Przynajmniej wiem, że to ziemianka
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

oooo staary.... malo tu jest zdjec, ktore mnie zabijaja...
    forum.niekojarze.pl

pebees
    Gość

Domyślnie

Mi się bardzo podoba. Nieco przeszkadza za dużo modelki z lewej strony (ręka do tyłu, pewnie oparta na biodrze), mam wrażenie, jakby leżała.. albo leciała

Domyślnie

super. nic dodac.
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

A ja nie wiem czym wszyscy się tak zachwycają. Samo zdjęcie jest naprawdę przyjemne, miłe w odbiorze, Oko się na nim zatrzymuje i człowiek zaczyna się zastanawiać. Natomiast obróbka moim zdaniem dyskwalifikuje to zdjęcie. Razi sztucznością. Można pochwalić autora za znajomość programów graficznych, ale nic więcej.
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów