Najs... Usunalbym tylko ten kosmyk nad jej lewym okiem, bo teraz wyglada, jakby jej brew sterczala...![]()
Szukaj
Najs... Usunalbym tylko ten kosmyk nad jej lewym okiem, bo teraz wyglada, jakby jej brew sterczala...![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Ludzie czy wy wszyscy nie widzicie ze ta dziewczyna ze swoimi kropkami na skorze powinna jak najszybciej udac sie do dermatologa dopoki jeszcze wszyscy nie wyjechali do Londynu ???![]()
Nikt mnie nie rozumie ...![]()
tomiu - zostaje twoim fanem. ŚWIETNE. Pięć gwiazdek.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
idealne na billboard...
absolutnie nic nie zmieniać, jest świetne!
pozdrówka
z kosmykiem jest bardziej ludzkiebo inaczej by wyglądała jak z gier komputerowych. Naprawdę to nie ma tak ładnych kobiet
Przynajmniej wiem, że to ziemianka![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
oooo staary.... malo tu jest zdjec, ktore mnie zabijaja...![]()
forum.niekojarze.pl
Mi się bardzo podoba. Nieco przeszkadza za dużo modelki z lewej strony (ręka do tyłu, pewnie oparta na biodrze), mam wrażenie, jakby leżała.. albo leciała![]()
super. nic dodac.
5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8
A ja nie wiem czym wszyscy się tak zachwycają. Samo zdjęcie jest naprawdę przyjemne, miłe w odbiorze, Oko się na nim zatrzymuje i człowiek zaczyna się zastanawiać. Natomiast obróbka moim zdaniem dyskwalifikuje to zdjęcie. Razi sztucznością. Można pochwalić autora za znajomość programów graficznych, ale nic więcej.
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
Skontaktuj się z nami