Szukaj
Powiem dwie rzeczy: Tokina jest bomba, a niebo jest za mało, tego, ogólnie.
Pierwsze zdjęcie b&w nadzwyczaj mi się podoba, z tym, że dałbym to niebo - że tak powiem - bardziej, tego, ogólnie... Ale ja już tak mam.
Plus za jedynkę!
Oba misie podobają. B/W ma klimacik, ale chłonę wiosnę każdym zmysłem w tym kolorki.
Właśnie się zastanawiałam czy niebo dla Bombla będzie wystarczająco tego
A w Tokince się zakochałam. Na razie bardziej w 100, bo nie próbowałam sił jeszcze za bardzo w krajobrazach i takich tam.
Pozdrawiam wiosennie
Aga
Przyznam sie ze 1 tez nadzwyczaj mi sie podoba![]()
Minimalnie inna matoda konwersji i ... A niebo... wiecej sie nie dalo... naprawde... przepraszam bombel...
:]
1. cud miód i orzeszki mniam mniam
2. Super kolorystyka! Mam tylko jedno "ale" małe bo jakby to pole rzepaku było po połowicy przez zdjęcie z tymi kopcami (szparagów chyba jak mniemam) to już by było miód ale tyż jest ładnie. Takie moje czepianie się (a co
)
No i panie jak mi takiego szeeeeerokiieego szkła brak, jak ręki. Super sprawa takie szkiełko - zazdroszczę
Ogólnie - zaspokoiłeś moje zmysły estetyczne na dziś wieczór, a ja może wrócę do robienia fotek
Pozdro
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
jedynka super, fajna winetka : ) Brakuje mi tylko szarej polowki na niebo (albo chociaz PSowego substytutu), no i moze ciut kontrastu. Tak czy owak, super fotka! Jedyne co mi przeszkadza, to to, ze podobne (choc tez niezupelnie) foto popelnil allmylifewhoiam i podswiadomie jakos do niego wlasnie sie odwoluje.
Dwojka ladna, ale juz nie zatrzymuje tak bardzo wzroku jak 1.
pozdrawiam
Art.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
extra- Maciej widzę Wawa Ci służyRobisz coraz lepsze fotki.
1 robi wrażenie.
"Co po ostrych zdjęciach, kiedy nie ma ostrych pomysłów" Jean-Luc Godard
www.dobosch.com/blog
STREETM.PL
Skontaktuj się z nami