Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Emilia

Domyślnie Emilia

Jedno na próbę
    Jak się przyjmie w takiej tonacji (mojej chyba ulubionej) to dorzucę jeszcze kilka

1

Domyślnie

poka inne
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d90 Zobacz posta
    poka inne
    poka jak napi więcej o tym

Domyślnie

Chyba to bardziej Glamour niż portret. W każdym razie ja się skupiam na koralach - bardzo przyjemne. Jako glamour fajne.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PaulGilbert Zobacz posta
    Chyba to bardziej Glamour niż portret. W każdym razie ja się skupiam na koralach - bardzo przyjemne. Jako glamour fajne.
    Mi się wydaje, że to nie jest aż taki odjazd jak glamour (nota bene kategoria mająca dopiero ok 20 lat). Może jednak to portret. Np skóra jest własna a nie plastikowa :P

Jasno, brunetka i ciemne błyszczące korale, tonalne jest rewelacyjne. Taki high-key z tonalnym przerywnikiem. Bardzo się mi podoba.

negatywnie to o cięciu ucha najwyżej można porozmawiać
    Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3

Domyślnie

Ładnie, aczkolwiek modelka mogłaby się trochę postarać. Beznamiętna mina na każdym zdjeciu sprawia, że trafia do mnie tylko pierwsze opublikowane
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Warunek: mocno ostre, błyszczące korale, to warunkuje ten pomysł. Więc 6 nie, 5 nie za szeroki kąt (perspektywę), 3 nie za nieostre korale, 2 udziwniony kadr (nie pasujący do damy, bardziej do kumpeli w t-shircie)

I tak punkt po punkcie wyszło, jedynka najlepsza Jeszcze 4 warunkowo, 3-ce najlepsza gra modelki (rzeczywiście słabawo to idzie)
    Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    Ładnie, aczkolwiek modelka mogłaby się trochę postarać. Beznamiętna mina na każdym zdjeciu sprawia, że trafia do mnie tylko pierwsze opublikowane
    pierwsze koty za płoty mam nadzieję że jeszcze coś zdziałamy to i nad mimiką się popracuje

Domyślnie

Zdjęcia idealnie pasują do awatara.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów