Close

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 79

Domyślnie

http://www.optyczne.pl/4514-nowo%C5%...kon_i-TTL.html

Tak przy okazji zapytam - czy miał ktoś do czynienia z zestawem rf-602/603 i SB-600? czy to prawda, że to się gryzie? A jeżeli tak to może ktoś wie jak wygląda analogiczna sytuacja z Rookiem?
    Chociaż biorąc pod uwagę to co powyżej to chyba i tak najrozsądniej będzie zaczekać do marca.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Jest obszerny watek o erefkach nie ma sensu aby tutaj znowu się o nich rozpisywać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kredek Zobacz posta
    http://www.optyczne.pl/4514-nowo%C5%...kon_i-TTL.html

Tak przy okazji zapytam - czy miał ktoś do czynienia z zestawem rf-602/603 i SB-600? czy to prawda, że to się gryzie? (...)
    SB600 jest "trudno wybudzalna" przez wyzwalacze. Wystarczy wyłączyć tę opcję w SB i będzie ok. Jak nie wyłączysz, to gdy lampa uśnie to jej nie wybudzisz.
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adolfik9501 Zobacz posta
    SB600 jest "trudno wybudzalna" przez wyzwalacze. Wystarczy wyłączyć tę opcję w SB i będzie ok. Jak nie wyłączysz, to gdy lampa uśnie to jej nie wybudzisz.
    Dzięki wielkie za odpowiedź. Wiem, że wszystko już gdzieś tu zostało napisane. Przekopałem wiele wątków, zdobyłem dużo informacji, ale wciąż pozostają wątpliwości. Tym bardziej, że wiele z informacji jest bardzo rozproszonych, a niektóre wpisy wzajemnie je wykluczają.
    W trakcie tych poszukiwań napotkałem wiele twoich rzeczowych i przydatnych wypowiedzi, za co jeszcze raz bardzo dziękuję i gratuluję umiejętności oraz cierpliwości ;-)

Domyślnie

Jeżeli chodzi o Kinga, to dzwoniłem dziś do foto-tip. Pan rozkłada ręce. Nie ma i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle bedzie.

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vincente Zobacz posta
    Jeżeli chodzi o Kinga, to dzwoniłem dziś do foto-tip. Pan rozkłada ręce. Nie ma i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle bedzie.
    http://www.ebay.pl/sch/i.html?_from=...All-Categories bezpłatna wysyłka do Polska.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

Czy ktoś już zakupił i użytkuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Art Erie Zobacz posta

Z ciekawości jak to później jest z gwarancją? Bo odsyłać do Chin to tak średnio
    ot pstrykam....

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

Poczekaj jak będą dostępne w Polsce i za zestaw 3+1 zapłacisz 1500 zł z gwarancją.

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów