jak juz sie ktos zapozna z finalna wersja lr4 to poprosze o pare slow opisu
Przede wszystkim czy nadal "muli" tak jak beta...
Szukaj
jak juz sie ktos zapozna z finalna wersja lr4 to poprosze o pare slow opisu
Przede wszystkim czy nadal "muli" tak jak beta...
Ja ostatnimi czasy przeprosiłem się z Lightroomem. Przedostatni sezon leciałem na C1, ostatni na Canonowskim DPP, jesienią powróciłem do Lightrooma. C1 niemiłosiernie masakruje przy wysokim iso cienie, DPP daje świetną jakość, ale jest ograniczony, natomiast Lightroom mimo czasami walki z kolorem daje mi zawsze zadowalające efekty zarówno tak przy niskim iso jak i przy wysokim. Przy Nikonach używałem NX i był fantastyczny pamiętam.
C5DII
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
przy pojedynczych RAWach nie było problemu z szybkością, przy większej ilości mulił i sie wieszał. To samo było przy becie trójki więc sadzę, ze to celowe działania i jestem przekonany, ze końcowa będzie ok.
I Nikona!
Przy okazji -- jak wyglada kwestia korekcji wad obiektywow w nowym LR? Nie licze na to, ale czy pojawila sie mozliwosc redukcji typowych dla UWA znieksztalcen walcowatych?
I jeszcze jedno -- interesowal sie ktos tematem przeszczepu ficzerow z LR4 do ACR i tym, dla jakiej wersji Shopa takowy ACR sie pojawi?
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
kupilem i skorzystalem z promocji wysylka za darmo zeby nabyc fizyczna wersje (3 sciagalem)
mam nadzieje ze wiekszosc zglaszanych bugow poprawili![]()
Skontaktuj się z nami