Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Chatka...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    ... Świetna robota. (W tle Mike Oldfield?)
    Dzięki Andrzeju . Trochę czasu mi pieronica zabrała, ale widzę, że warto było .
    Z tym tłem to racja, ale szybko będę musiał coś innego zaaplikować, bo jak mi zaaplikują to .

P.S. A z tą maścią to uważaj, bo ponoć różniste skutki uboczne posiada .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Dzięki Andrzeju . Trochę czasu mi pieronica zabrała, ale widzę, że warto było .
    Z tym tłem to racja, ale szybko będę musiał coś innego zaaplikować, bo jak mi zaaplikują to .

P.S. A z tą maścią to uważaj, bo ponoć różniste skutki uboczne posiada .
    Nie, muza spoko, lubię Mike'a w zasadzie od zawsze. A Ketonal to poczciwe zwierzę, właśnie pomogło mi się wyrwać z łap kilkudniowego lumbago.
    EDIT No tak, z muzyczką trza ostrożnie, najlepiej samemu coś nagrać.
    Ostatnio edytowane przez Nikonozaur ; 15-02-2012 o 23:46
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Zima, - 30'C, Taterki i piękna panorama, no czego chcieć więcej od życia
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Pawel wlasnie obejrzalem twoja nowa stronke. Ja wiem ze ty bardzo dobre foty robisz, wiele tych zdjec widzialem tu na forum...ale pojedynczo, a nie wszystkie naraz plus nowe, ktorych nie widzialem.

To bylo jak zderzenie z czyms pieknym. Otwieram, klikam i kopara coraz bardziej w dol.

P.S Taki maly OT.
    P.S2 Masz na stronie bardzo wiele ciekawych i dobrych pionow, powinienes czesciej na forum tez jakis pionik zarzucic.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Pozazdrościć oka.

Domyślnie

Ale pięknie zaświeciło... Oderwać oczy nie można. Mega fajna panoramka
    D800 | D750 | N14-24 | N50 1.8G | N85 1.8G | 70-200 2.8G VR II | TC-20E III | MANFROTTO 055XPROB & MH055M0-RC4 | NiSi

Domyślnie

Oj na tej czytelnej wersji to dopiero się dzieje Z przyjemnością obejrzałem również nową stronkę.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Miodnie jest,nie ma co ukrywać ...
    NIKON

Domyślnie

Piękna panorama... chatka ładnie podkreśla monumentalną potęgę gór, rewelacyjne światło.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów