Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: 911 c2

Domyślnie

Bardzo przyjemne fotki, jedynie do 2 mam zatrzezenia, ja bym poczekal az czlowieki sobie przejda :P
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Bardzo przyjemne fotki, jedynie do 2 mam zatrzezenia, ja bym poczekal az czlowieki sobie przejda :P
    dokładnie tak + wystemplowałbym latarnie
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Polkowice

Domyślnie

Witam!

Fotki Super, najbardziej podoba się 4 ale cały secik jak dla mnie katalogowy
    D200 i kilka klamotów

Domyślnie

dziękuję Wszystkim!

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    mam i bez człowieków, ale takie wydało mi się ciekawsze

Domyślnie

Zestaw udany.
    1 - podoba mi się budynek, ale tył to ta 911 ma według mnie średni. Chyba widziałbym auto ustawione bokiem-równolegle do budynku.
    2 - przeszkadza mi latarnia i krzaki. Ludzi mi nie przeszkadzają a nawet robią klimat. Kojarzy mi się to z reklamą http://www.youtube.com/watch?v=DxHHH-PYFjs
    3 - Jest fajnie, ale umieściłbym auto trochę bardziej na prawo jeżeli jest z czego przekadrować
    4 - ooo tak, podoba mi się
    5 - jakoś ten skośny kadr do mnie nie przemawia. Może mniejszy skos byłby lepszy
    6 - pomysł na kadr mi się podoba. Czerwony ze stadionu fajnie gra z kolorem samochodu. Według mnie auto mogłoby być trochę bliżej aparatu by było większe i bardziej dominujące w kadrze

Zerknąłem sobie do EXIFa. I po raz kolejny raz potwierdza się, że nie trzeba mieć D3x czy D700 by zrobić bardzo dobre zdjęcia.
    Dobra robota.

PS. Jak masz zgodę właściciela to wrzuć zdjęcia czerwonego Audi B7 s-line, które jakiś czas temu było na Allegro.
    Myślę, że więcej osób na nie chętnie zerknie.
    Jarod
    "Wychodź na zewnątrz więcej, ale rób mniej zdjęć"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarod Zobacz posta
    Zestaw udany.
    1 - podoba mi się budynek, ale tył to ta 911 ma według mnie średni. Chyba widziałbym auto ustawione bokiem-równolegle do budynku.
    2 - przeszkadza mi latarnia i krzaki. Ludzi mi nie przeszkadzają a nawet robią klimat. Kojarzy mi się to z reklamą http://www.youtube.com/watch?v=DxHHH-PYFjs
    3 - Jest fajnie, ale umieściłbym auto trochę bardziej na prawo jeżeli jest z czego przekadrować
    4 - ooo tak, podoba mi się
    5 - jakoś ten skośny kadr do mnie nie przemawia. Może mniejszy skos byłby lepszy
    6 - pomysł na kadr mi się podoba. Czerwony ze stadionu fajnie gra z kolorem samochodu. Według mnie auto mogłoby być trochę bliżej aparatu by było większe i bardziej dominujące w kadrze

Zerknąłem sobie do EXIFa. I po raz kolejny raz potwierdza się, że nie trzeba mieć D3x czy D700 by zrobić bardzo dobre zdjęcia.
    Dobra robota.

PS. Jak masz zgodę właściciela to wrzuć zdjęcia czerwonego Audi B7 s-line, które jakiś czas temu było na Allegro.
    Myślę, że więcej osób na nie chętnie zerknie.
    Dziękuję bardzo!

co do 3ki - rozważałem, ale przy tak czystym tle uznałem, że central lepiej zadziała.
    co do Audi - wrzucę niebawem.

Domyślnie

Podoba mnie się to.

Z ciekawości tylko, jedyneczka, to co to za budynek?
    Z6 II | Z24-70/4 | Z85/1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jabkos Zobacz posta
    Podoba mnie się to.

Z ciekawości tylko, jedyneczka, to co to za budynek?
    Dzięki. Centrum Nauki Kopernik.

Domyślnie

a ja tylko ad 3
    otoz calkiem nidawno uslyszalem ze selektywny kolor wyszedl z mody w 1965roku
    D80 +N 35 1.8 +S28-105 2.8/4 +Ndi622 i zbieram na reszte

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szczecin / Gryfice

Domyślnie

czwórka jest super
    Nikon D3000 + Nikkor AF-S 18-55mm f3.5-5.6G VR i inne bzdety

początkujący ;>

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów