Bardzo przyjemne fotki, jedynie do 2 mam zatrzezenia, ja bym poczekal az czlowieki sobie przejda :P
Szukaj
Bardzo przyjemne fotki, jedynie do 2 mam zatrzezenia, ja bym poczekal az czlowieki sobie przejda :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Witam!
Fotki Super, najbardziej podoba się 4 ale cały secik jak dla mnie katalogowy
D200 i kilka klamotów
Zestaw udany.
1 - podoba mi się budynek, ale tył to ta 911 ma według mnie średni. Chyba widziałbym auto ustawione bokiem-równolegle do budynku.
2 - przeszkadza mi latarnia i krzaki. Ludzi mi nie przeszkadzają a nawet robią klimat. Kojarzy mi się to z reklamą http://www.youtube.com/watch?v=DxHHH-PYFjs
3 - Jest fajnie, ale umieściłbym auto trochę bardziej na prawo jeżeli jest z czego przekadrować
4 - ooo tak, podoba mi się
5 - jakoś ten skośny kadr do mnie nie przemawia. Może mniejszy skos byłby lepszy
6 - pomysł na kadr mi się podoba. Czerwony ze stadionu fajnie gra z kolorem samochodu. Według mnie auto mogłoby być trochę bliżej aparatu by było większe i bardziej dominujące w kadrze
Zerknąłem sobie do EXIFa. I po raz kolejny raz potwierdza się, że nie trzeba mieć D3x czy D700 by zrobić bardzo dobre zdjęcia.
Dobra robota.
PS. Jak masz zgodę właściciela to wrzuć zdjęcia czerwonego Audi B7 s-line, które jakiś czas temu było na Allegro.
Myślę, że więcej osób na nie chętnie zerknie.
Jarod
"Wychodź na zewnątrz więcej, ale rób mniej zdjęć"
Podoba mnie się to.
Z ciekawości tylko, jedyneczka, to co to za budynek?
Z6 II | Z24-70/4 | Z85/1.8
a ja tylko ad 3
otoz calkiem nidawno uslyszalem ze selektywny kolor wyszedl z mody w 1965roku![]()
D80 +N 35 1.8 +S28-105 2.8/4 +Ndi622 i zbieram na reszte
czwórka jest super![]()
Nikon D3000 + Nikkor AF-S 18-55mm f3.5-5.6G VR i inne bzdety
początkujący ;>
Skontaktuj się z nami