Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Polkowice

Domyślnie Młody buntownik

Witam!
    Zdjęcie z tamtego roku- proszę o rady i wskazówki co można by poprawić następnym razem -oprócz uciętego ucha

pozdrawiam

D200 i kilka klamotów

Domyślnie

to jest najlepsze zdjęcie jakie wybrałeś z tamtego roku by nam pokazać?

Domyślnie

Nawet jeżeli to dobry dobór

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pardwadwa Zobacz posta
    Nawet jeżeli to dobry dobór
    hm...

a masz jakieś inne zdjęcia?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Polkowice

Domyślnie

Dobra to chociaż napiszcie jakieś konkrety- nie podoba Wam się kadr, brak obróbki czy może coś innego??
    Nie to nie jest najlepsze zdjęcie z tamtego roku- po prostu przeglądałem właśnie ten miesiąc i postanowiłem to wstawić
    A
    co powiecie na to zdjęcie:
    D200 i kilka klamotów

Domyślnie

Na zdjęciu numer 1 oprócz ładnej zawadiackiej minki nie ma nic co mogłoby przyciągać uwagę na dłużej. Zdjęcie nr 2 - hmmmm - za czerwono - to pierwsze rzuca się w oczy.

Domyślnie

na 1 kolory szaro szare i kadr nijaki. Na 2 jak juz zostało wspomniane zbyt czerwono i stopa jakoś dziwnie w kostce ucięta. Po za tym 2 bardziej mi się podoba.
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

A ja bywam uparty... Jedynka zdecydowanie lepsza, chociażby ze względu na tą kostkę na drugim. Pierwsze zdjęcie jest dynamiczne, pokazuje małego rozrabiakę w odpowiedni sposób. Jedyne o co można by się przyczepić, to chyba ciut za dużo dołu, trochę bym je być może przyciął. Dwójka jest zdjęciem fajnie upozowanym, dobrze znalazłeś perspektywę, niemniej jednak pozowanie wymaga dbania o szczegóły jak ta noga. Brakuje też trochę "oddechu", miejsca z lewej strony.

I co mi osobiście się najbardziej podoba... Jak masz setki spieprzonych zdjęć a wybrałeś właśnie to jedno, to bardzo dobrze. Nawet jeżeli teraz nie robisz "dobrych", to kiedyś będziesz. Powodzenia.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Polkowice

Domyślnie

Dzięki wszystkim za komentarze- niektórych rzeczy człowiek nie widzi, może nie chce zobaczyć

pozdrawiam
    D200 i kilka klamotów

Uprawnienia umieszczania postów