Szukaj
Ucho ślicznie ucięte![]()
to jest najlepsze zdjęcie jakie wybrałeś z tamtego roku by nam pokazać?
Nawet jeżeli to dobry dobór![]()
Na zdjęciu numer 1 oprócz ładnej zawadiackiej minki nie ma nic co mogłoby przyciągać uwagę na dłużej. Zdjęcie nr 2 - hmmmm - za czerwono - to pierwsze rzuca się w oczy.
na 1 kolory szaro szare i kadr nijaki. Na 2 jak juz zostało wspomniane zbyt czerwono i stopa jakoś dziwnie w kostce ucięta. Po za tym 2 bardziej mi się podoba.
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
A ja bywam uparty... Jedynka zdecydowanie lepsza, chociażby ze względu na tą kostkę na drugim. Pierwsze zdjęcie jest dynamiczne, pokazuje małego rozrabiakę w odpowiedni sposób. Jedyne o co można by się przyczepić, to chyba ciut za dużo dołu, trochę bym je być może przyciął. Dwójka jest zdjęciem fajnie upozowanym, dobrze znalazłeś perspektywę, niemniej jednak pozowanie wymaga dbania o szczegóły jak ta noga. Brakuje też trochę "oddechu", miejsca z lewej strony.
I co mi osobiście się najbardziej podoba... Jak masz setki spieprzonych zdjęć a wybrałeś właśnie to jedno, to bardzo dobrze. Nawet jeżeli teraz nie robisz "dobrych", to kiedyś będziesz. Powodzenia.
Dzięki wszystkim za komentarze- niektórych rzeczy człowiek nie widzi, może nie chce zobaczyć
pozdrawiam
D200 i kilka klamotów
Skontaktuj się z nami