Proszę o uczciwą krytykę, bo za długo się gapiłem w to zdjęcie i sam już nie wiem...
![]()
Szukaj
Proszę o uczciwą krytykę, bo za długo się gapiłem w to zdjęcie i sam już nie wiem...
![]()
nie powala ale moze i cos w nim jest
na pewno leci w prawo wiec poprosze tylko o wyprostowanie
Zdjęcie nie leci, to fakt ze gdyby drzewo z pawej wyprostować (a ono przecież zwęża się ku górze) woda spadała bardzziej poziomo niż pionowo
A co do zdjęcia, jakoś brakuje mi "opowiedzenia" końcówki wodospadu, jest jakiś niedosyt "oczka" wodnego czy rzeczki
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
niedosyt!!!
niedosyt - jest najsmaczniejszy w tym kadrze
patrzysz się panie w taki obraz i cały czas snujesz w wyobraźni; a co tam dalej jest?
a co za lasem?
a skąd ta woda?
a gdzie ona leci?
a czy to tak blisko drzew leci?
no mi się podoba bardzo![]()
Pytanie: jak się patrzę na to zdjęcie już drugi dzień, to coraz bardziej przychodzi mi do głowy aby wyrzucić to drzewo po prawej i skadrować to tak aby zostawić tylko i wyłącznie drzewo po lewej i wodospad. To ciężkie drzewo po prawej zupełnie mi psuje nastrój.
Czy zgadzacie się?
Ja bym zostawił jak jest - działa na wyobraźnię, aż się chce zajrzeć za monitor![]()
zdjęcie fantastyczne, bez drzewa kompozycja straciła by sens, a to że brak końca wodospadu nadaje mu to coś co przykuwa oglądającego na dłuższą chwilę - dla mnie bomba, nic nie zmieniać!!!
Gdybym to ja robiła to foto to jednak pozbyłabym się tego drzewa po prawej - jak dla mnie jest za ciężkie ( w sensie jest go zbyt dużo) i jednocześnie bardzo zwęża widziany obraz - a może to tylko ja mam taką koślawą wizję?
Skontaktuj się z nami