Close

Strona 39 z 72 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 720

Wątek: Cena LPG

Domyślnie

A wiecie, że poseł nie musi brać faktur, żeby dostawać zwrot? Oni są kierowcami czy posłami, bo ja już nie wiem. 6-7tys miesięcznie na wachę to można wydać, jak się lata codziennie po torze.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Może cała rodzinę tankują jeśli 3000 to już za mało ? Jak się kilka q7 zatankuje to potrzeby wzrastają.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Może cała rodzinę tankują jeśli 3000 to już za mało ? Jak się kilka q7 zatankuje to potrzeby wzrastają.
    Widziałeś ich zeznania majątkowe? Oni nie miewają za dużo tych Q7.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

No widziałem i są lepsze okazy jak q7

Domyślnie

2,99 Sławków BP.

Domyślnie

2,84 Białystok ORLEN i od połowy października nie drożeje

Domyślnie

Shell V-Power Diesel 5.99zł

Domyślnie

Bez obaw, wzrost cen paliw skutkuje ogromnym wzrostem zainteresowania zagazowywaniem aut. zaczekają aż się ludziska obkupią w instalacje lpg, żeby było z kogo zdzierać i dopiero potem Wam dopieprzą. Jestem tego pewien w 100%...
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Ale mnie to trąbka. Moim skromnym zdaniem gaz to zło.

Strona 39 z 72 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów