Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: 700m...

Domyślnie

Piękne ! a i opis doskonały można się uśmiać i z opisu i z kolegów ale fakt faktem trzeba przyznać, że "troszke" odwagi mieliście ... a wspomnienia to właśnie najważniejsze co zostaje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Kawał dobrej krajobrazowo - reportażowej roboty, świetnie się ogląda i czyta. Mam nadzieję, że CDN...
    Się podpiszę Oj będzie co na starość wspominać Pawle
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    Piękne ! a i opis doskonały można się uśmiać i z opisu i z kolegów ale fakt faktem trzeba przyznać, że "troszke" odwagi mieliście ... a wspomnienia to właśnie najważniejsze co zostaje
    Tu się podpiszę. I pytanie- Wy tak w tych klapkach po tej drabinie ...? No hardcore Panie, hardcore...

Domyślnie

To miałeś chłopie przygodę życia chyba Kapitalne miejsce na ziemi aby doznać uderzenia adrenaliny!
    Piękna i tajemnicza fotka a zarazem ja zdradziłeś co kryje się we mgle to można gęsiej skórki dostać.
    Gratuluję wycieczki i czekamy na resztę zdjęć!
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Mega wspomnienia i foty też - ale tak sobie myślę, ile to trzeba wycierpieć żeby można było takie foty zarejestrować. Ok, nie zawsze są takie warunki, pogoda ect. Ale góry nikogo nie rozpieszczają ... wiec chyba wracam do swojego lasu drzewa oglądać. Szacunek dla fotografujących góry w takich warunkach. Może kiedyś dorosnę i do takich fotografii i warunków jak PABLOK!

Domyślnie

Świetne kadry jak i cała historia.Pozdrawiam

Domyślnie

Ja akurat słyszałem, że 400
    Trzecie zdjęcie wydaje mi się najfajniesze. Zdecydowanie niefart, że Was na samej Trolltundze mgła złapała, bo jak się siedzi na krawędzi i czuje, widzi przestrzeń to jest wrażenie nie do opisania.
    Zazdroszczę wyjazdu, wróciłbym tam jeszcze
    60D+ 10-200 f3.5 IS USM|Travelphoto
    Semper in altum

Domyślnie

Bardzo lubię czytać te Twoje opisy z tej wyprawy.
    Dodają one dodatkowego wymiaru tym kadrom
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    ciągnęliście losy kto gdzie będzie stał ?
    Ostatnie foto jest rewelacyjne.
    A kolegę pewnie nieświadomego tam wysłali. Potem na zdjęciach pokazali mu po co

Domyślnie

Ostatnią fotę bardzo chętnie zawiesiłbym sobie na ścianie, czuć potęgę.... Bardzo fajna relacja... Może jeszcze coś dorzucisz?
    ot pstrykam....

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów