Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Exclamation SB900 Thermal cut off

kilka dni temu kupilem sb900 po tym jak mi sb600 padla. lampa dziala superancko, ale zastanawia mnie to "odciecie termiczne". uzywacie tego czy nie? poblyskalem troche na dworze i ciach...wylaczylo mi lampe. kolejna taka sytuacja byla na imprezie. troche to wkurzajace, ale jesli ma to zapobiec spaleniu sie lampy to jakos dam rade z tym wytrzymac...

Domyślnie

poszukać już zbyt skomplikowane? wysil się trochę bo było wiele razy

Domyślnie

wiele razy to moze nie. watek zalozony w 2008 roku, mamy 2/3 2011 za nami. w tym czasie moglo sie cos pozmieniac, ktos do czegos mogl dojsc.

Domyślnie

Pare blyskow na zewnatrz i odciecie!! To jaka moc byla uzywana skoro tak szybko sie zagrzala ?
    FX

Domyślnie

z tym "pare" to troche przesadzilem mea culpa powinienem byl napisac, ze strzelilem kilkadziesiat fot (30-40) i mi ja odcielo przy temperaturze zewnetrznej ok 10st Celcjusza...

Domyślnie

no pare a 30/40 to co innego
    to byla seria? TTL czy pelna para?
    FX

Domyślnie

seria nie, ale klatki jedna za druga. ustawienia lampy byly TTL FP BL -0.7ev

Domyślnie

Hmm z tego co sie czyta to 30/40 zdjec to jest taki standard do przegrzania.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 20-09-2011 o 00:33 Powód: orto. ("standart")
    FX

Domyślnie

znaczy sie trzeba robic mniej klatek

Domyślnie

no chyba tak tez mam w planach zakupic ta lampke i troche mnie to zmartwilo ze na zewnatrz potrafila ci sie zagrzac
    FX

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów