może czy nie może ale powtórzyłeś moją wypowiedź ubraną w inne słowaco nie zmienia faktu, że ostatnie wycinają się uda i żadne teorie tego nie zmienią. I nie mam pojęcia co ma do tego "kreska" jelitowa...
Szukaj
może czy nie może ale powtórzyłeś moją wypowiedź ubraną w inne słowaco nie zmienia faktu, że ostatnie wycinają się uda i żadne teorie tego nie zmienią. I nie mam pojęcia co ma do tego "kreska" jelitowa...
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
wypychanie brzucha...
Podpis zgodny z regulaminem forum
ok, ale to określenie na zgoła inne "schorzenie" i z otłuszczeniem organów wew. nie ma raczej nic wspólnego. brzuch jest wypychany zazwyczaj przez rozdęte trzewia od nadmiernego żarcia, picia gazowanych napojów i co najważniejsze - absolutnie zwiotczałe mięśnie brzucha i prostowników grzebietu odpowiadające za stabilizację sylwetki. Temat rzeka...![]()
Ale to się da naprawić. Tylko, że oprócz wielu czynników potrzebny jest na to dłuższy czas.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
jedna ważna konkluzja dla czytających... nie da się zrobić nic bez systematycznej pracy, bez zmiany własnych często złych przyzwyczajeń, oraz nie uda się wszystko od razu...
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
ja tam treningi spostrzegam bardzo pozytywnie i podchodzę...
a zwłaszcza podchodzilem do nich (jak byłem młodszy )z wielką ochota i dalej sprawia mi to dużo satysfakcji...
jednak każdy kij ma dwa końce...
obawiam się że gdybym teraz przerwał treningi całkowicie to bym się... rozpadł)
no i jak by to było nie czuć zakwasow...
Podpis zgodny z regulaminem forum
Witam, opiszę swój trening.
Siłownia od 2 lat, z wagi 58kg teraz mam 78kg. 177cm wzrostu.
6 weidera ma swoje plusy i minusy. Jest bardziej na rzeźbę. Jak przestaniesz ćwiczyć to szybko spada wygląd naszego kaloryfera. Przetestowałem już wszystko A6W, różne ćwiczenia z youtube. Od 5 miesięcy ćwiczę Legendary ABS II. Jest bardziej na siłę mięśni brzucha lecz po kilku miesiącach widać efekty także jeśli chodzi o rzeźbę. Można pobrać z tej strony http://http://www.mocni.net/rozne/abs2.pdf . Jak dla mnie najlepszy trening, oczywiście jest ciężki ale daje efekty i nie obciąża kręgosłupa. Co do odżywek i wspomagaczy - odradzam branie czegokolwiek. (nie brałem, ale znam takich co brali). Na siłownie chodzę 3x w tygodniu (100minut), na początku zawsze ćwiczę brzuch, potem przykładowo w poniedziałek - klatę i biceps, środę - plecy i triceps, piątek - ramiona i nogi. Trening zmieniam co miesiąc-dwa by mięśnie nie przyzwyczaiły się do ciężarów. Czasami jeszcze rolki i rower w zależności od czasu jako ćwiczenia aerobowe. Zaczynałem od 30kg na klatę, teraz podnoszę 100kg. Diety żadnej nie miałem, bo nie miałem poprostu na to czasu. Jak chciałem przytyć starałem się jeść więcej, teraz chce utrzymać tą wagę. Nie obżeranie się po godzinie 20, jak piję piwko to nie jem żadnej pizzy ani nic tłustego :P. Pozdrawiam nikoniarzy
. Ps. co do tych, którzy napiszą, że na siłownie trzeba mieć czasu - studiuję, pracuję oraz fotografuję. Jak się chce to się da
![]()
A ja robiłem zarówno ABS jak i A6W i moim zdaniem oba nie nadają się dla amatorów. Zwykłe spięcia i wznosy po 3 serie i wystarczy.
Skontaktuj się z nami