Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Wątek: Loch Arklet

Domyślnie

korzeń jest 'mało czytelny'

Domyślnie

Kadr i kolorki na tak ...podoba się .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    1) Tak, zawsze sugeruje sie Adamusem
    2) Moze ociera sie o kicz ale zrobilem to jak uwazalem
    3) Rzeczywiscie jest przeslodzone. Ale ja takie lubie i nic nie poradze
    4) Szanuje kazda wypowiedz (Krytyka zawsze mile widziana)
    wracam do tej pracy i sorry może przesadziłem używajac słów "ociera się kicz", ale zastanawiam się dlaczego z tak ładnym motywem w tak dobrym kadrze użyłeś takiego przesycenia, mimo Twoich słów z p.nr 3 po prostu to nie współgra z tym widoczkiem

Domyślnie

Czekam na kolejne

Domyślnie

Hehe - fotka wyśmienita i żadna dyskusja tego nie zmieni. Broni się sama...

Kolorki jak u wielu innych, od Fitzharrisa po Adamusa przejechawszy - a jak ktoś chce 'naturala' to niech zdjęć nie robi tylko chodzi na spacery i podziwia widoczki w takim nasileniu barw na jakie pozwala ludzkie oko.

Fotografia rządzi się nieco innymi prawami - im dłużej się jej przyglądam tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie ma ograniczeń - są jedynie wymagania narzucane przez ludzi o zróżnicowanej skali wrażliwości estetycznej wynikającej z ich indywidualnych przeżyć/doświadczeń/zapatrywań na otaczającą nas rzeczywistość.

Chciałbym być z tobą na tym plenerku - sam chętnie podjąłbym wyzwanie zrobienia takiego cukierka - kręcą mnie te barwy i morda sama mimowolnie się uśmiecha...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez geralttt Zobacz posta
    jak ktoś chce 'naturala' to niech zdjęć nie robi tylko chodzi na spacery i podziwia widoczki w takim nasileniu barw na jakie pozwala ludzkie oko.

Fotografia rządzi się nieco innymi prawami - im dłużej się jej przyglądam tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie ma ograniczeń - są jedynie wymagania narzucane przez ludzi o zróżnicowanej skali wrażliwości estetycznej wynikającej z ich indywidualnych przeżyć/doświadczeń/zapatrywań na otaczającą nas rzeczywistość.
    I to tyle w temacie.
    Nieraz zresztą wałkowanym.

Domyślnie

Harb i Sebastianito to skrajnosci co do kolorow. Jan robi bardzo naturalne kolory, Sebastian mocno koloruje. i moim zdaniem dobrze, ze tak jest bo kazdy wybierze to co lubi. Geralttt - jestes mile widziany na kazdym plenerze...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez geralttt Zobacz posta
    ...Fotografia rządzi się nieco innymi prawami - im dłużej się jej przyglądam tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że nie ma ograniczeń - są jedynie wymagania narzucane przez ludzi o zróżnicowanej skali wrażliwości estetycznej wynikającej z ich indywidualnych przeżyć/doświadczeń/zapatrywań na otaczającą nas rzeczywistość.....
    dobre podsumowanie

Domyślnie

Ja tam lubię takie landryny faktycznie bardzo w stylu Adamsa!
    Bardzo mnie się podoba.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów