Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Jaki dobry Router wi-fi?

będę miał łącze do 75 mb, i chciałbym jakiś router bo moi rodzice także chcą korzystać na 2 lapkach, a nie ma sensu na dwa abonamenty brać. A więc jaki dobry zakupić? Szukam takiego gdzie można ograniczać pozostałym lapkom ile mogą ściągać, ponieważ ja gram dużo w turniejach fify online, i nie chciałbym aby mnie z nich wyrzucano za lagi przez to że ktoś w domu ściąga akurat kilka giga filmu

Domyślnie

jakikolwiek z działającym QoS i priorytetyzacją. jeśli tylko do podziału łącza to nie ma co świrować z N jeśli planujesz coś więcej to zdecydowanie wato, zeby miał i N i port Gbps
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Czesc
    ostatnio rowniez przerabialem sobie siec domowa na bezprzowodowke i wybralem router firmy linksys http://home.cisco.com/pl-eu/home. routery tej firmy polecil mi kolega ktory tym sie zajmuje i nie zawiodlem sie na tej firmie. super paramatry, dobrej jakosc wykonania, eleganckie. Przegladnij sobie ich oferte i wybierz to co by cie interesowalo.
    D90 grip + s18-250, + n50/1.8

Domyślnie

Można też pomyśleć o takim
    Pozdrawiam Tadeusz.
    FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lemur126 Zobacz posta
    Czesc
    ostatnio rowniez przerabialem sobie siec domowa na bezprzowodowke i wybralem router firmy linksys http://home.cisco.com/pl-eu/home. routery tej firmy polecil mi kolega ktory tym sie zajmuje i nie zawiodlem sie na tej firmie. super paramatry, dobrej jakosc wykonania, eleganckie. Przegladnij sobie ich oferte i wybierz to co by cie interesowalo.
    dzięki, i kilka komputerów nie zlaguje mi gry dzięki tym routerom?

Domyślnie

Jezeli ma odpowiednie mechanizmy dzielenia pasma ( kolejki np ) to przy odpowiedniej konfiguracji bedziesz mial zapenwiona czesc lacza. Polecam cisco linksys. Konkretnego modelu w teh chwili nie podam ob nie wiem jaki budzet, ale przy takim laczu chyba spory
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    Jezeli ma odpowiednie mechanizmy dzielenia pasma ( kolejki np ) to przy odpowiedniej konfiguracji bedziesz mial zapenwiona czesc lacza. Polecam cisco linksys. Konkretnego modelu w teh chwili nie podam ob nie wiem jaki budzet, ale przy takim laczu chyba spory
    tą łącze tak naprawde ma, 25 download, 5 upload budzet do 300, 350

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Woland Zobacz posta
    tą łącze tak naprawde ma, 25 download, 5 upload budzet do 300, 350
    Polsat?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Art Erie Zobacz posta
    Polsat?
    Alfa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lemur126 Zobacz posta
    Czesc
    Na Linksysa trzeba uważać gdyż ostatnio zdarzają siętrefne modele jak choćby WAG160N, w którym rozłącza WiFI a kosztuje ponad 300zł. Wiele lat korzystałem z Linksysa ale ostatnio jego jakość się obniżyła i zmienił obóz na Netgeara. Mam już 4 routery tej firmy i żaden jeszcze grymasił.
    Z8 | N 24-70 2.8 S II | V 85 1.4 Pro |
    Vivitar 135 2.8 F mount

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów