Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: Headshot

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Farien Zobacz posta
    Wielkie dzięki za doskonałą lekcję wychowania
    Ależ nie ma za co... Odwdzięczam się za lekcję braku szacunku dla czytelników Twojego wątku, jaki wyrażasz niechęcią sprawdzenia, co też Twoje palce bezmyślnie wystukały.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Ależ nie ma za co... Odwdzięczam się za lekcję braku szacunku dla czytelników Twojego wątku, jaki wyrażasz niechęcią sprawdzenia, co też Twoje palce bezmyślnie wystukały.
    Brak szacunku? Ależ mam dla czytelników mojego wątku ogromny szacunek, tylko jak ktoś czepia się takich detali jak brak literki w tytule no to proszę Pana...

Proponuję skończyć tą dyskusję, gdyż nie idzie ona w dobrym kierunku.

Domyślnie

i zapraszam do dalszego komentowania fotografii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Babeczka Zobacz posta
    Za dużo światła z prawej ( od strony modela ) i powoduje to lekkie przepały. Musisz skręcić lampę.
    Chciałem dokładnie podkreślić oczy modela oraz lekki zarost na twarzy Skręcić lampę? co masz na myśli?

Domyślnie

Brak szacunku? Ależ mam dla czytelników mojego wątku ogromny szacunek, tylko jak ktoś czepia się takich detali jak brak literki w tytule no to proszę Pana...
    Widzisz, nawet tego nie zrozumiałeś. Nie chodzi mi o brak szacunku do mnie, tylko do ludzi, którym prezentujesz zdjęcie. Nie chce Ci się przeczytać tekstu, który wystukałeś (popełniając notorycznie błędy, musisz być ich świadomy). Nie chce Ci się sprawdzać tego, co napisałeś, więc jest to brak szacunku dla wszystkich, do których ten tekst kierujesz.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Widzisz, nawet tego nie zrozumiałeś. Nie chodzi mi o brak szacunku do mnie, tylko do ludzi, którym prezentujesz zdjęcie. Nie chce Ci się przeczytać tekstu, który wystukałeś (popełniając notorycznie błędy, musisz być ich świadomy). Nie chce Ci się sprawdzać tego, co napisałeś, więc jest to brak szacunku dla wszystkich, do których ten tekst kierujesz.
    Owszem sprawdziłem to co napisałem i poprawiłem błędy. A jeśli według Ciebie przypadkowe pomyłki w pisowni oznaczają brak szacunku do użytkowników to nie mam nic więcej do dodania...

Domyślnie

Owszem sprawdziłem to co napisałem i poprawiłem błędy.
    Gdybyś sprawdził, to znalazłbyś te pomyłki i je poprawił -- a co za tym idzie -- błędów i całej tej dyskusji by nie było.

A jeśli według Ciebie przypadkowe pomyłki w pisowni oznaczają brak szacunku do użytkowników to nie mam nic więcej do dodania...
    Każdy błąd jest przypadkowy! Nikt normalny nie popełnia błędów rozmyślnie! Chodzi w tym jednak o to, że wysłanie do ludzi tekstu z błędami, jest właśnie przejawem braku szacunku dla tych, którzy mają go czytać! Ile razy mam Ci to w różny sposób napisać, żebyś w końcu zrozumiał?
    Nie dość, że pisać nie potrafisz, to teraz jeszcze udowadniasz, że z czytaniem masz ten sam problem.
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Gdybyś sprawdził, to znalazłbyś te pomyłki i je poprawił -- a co za tym idzie -- błędów i całej tej dyskusji by nie było.

Każdy błąd jest przypadkowy! Nikt normalny nie popełnia błędów rozmyślnie! Chodzi w tym jednak o to, że wysłanie do ludzi tekstu z błędami, jest właśnie przejawem braku szacunku dla tych, którzy mają go czytać! Ile razy mam Ci to w różny sposób napisać, żebyś w końcu zrozumiał?
    Nie dość, że pisać nie potrafisz, to teraz jeszcze udowadniasz, że z czytaniem masz ten sam problem.
    Radzę spojżeć na swoje wcześniejsze wypowiedzi (nie z tego wątku) i poszukać jakiegoś polskiego znaku o ile mi wiadomo da się na forum pisać "ą, ć, ó, ś" itp

Domyślnie

Cóż za konwersacja, jeden próbuje drugiego podporządkować i odwrotnie
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Radzę spojżeć na swoje wcześniejsze wypowiedzi (nie z tego wątku) i poszukać jakiegoś polskiego znaku o ile mi wiadomo da się na forum pisać "ą, ć, ó, ś" itp
    Dobra, a doszukaj się takich błędów jak Twój powyższy "spojżeć". Przestań się już ośmieszać i naiwnie tłumaczyć, że sprawdzasz to, co piszesz.
    www.SALDAT.pl

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów