Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aTomek Zobacz posta
    Chyba mnie Pan namówił na ZR22w
    No i jak, kupiłeś ten monitor?
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piterdm Zobacz posta
    No i jak, kupiłeś ten monitor?
    Nie kupiłem.
    Nie mają go nigdzie w mojej okolicy, a postanowiłem kupić monitor w "stacjonarnym" sklepie, aby mieć możliwość zobaczenia go przed zakupem.
    Żaden ze sklepów w moim mieście nie ma na stanie (ani nie sprowadzi) Della ani HP. W jednym sklepie mają za to Samsungi F2380M i we wtorek jadę z przykładowymi zdjęciami aby sprawdzić ten monitor. Jeśli mi się spodoba, to wezmę.
    Pozdrawiam
    Tomek
    Puszka, statyw i negatyw - takie kiedyś były czasy, a dziś to same cyfrasy...

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Wiesz aTomek, tak sobie myślę, że byłbym w stanie się przemóc i przejechać się na Twoim miejscu z Tarnowa do Krakowa po monitor, tym bardziej, że to nie jest jakoś upiornie daleko.

Koniec OT.
    Medice, cura te ipsum.

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aTomek Zobacz posta
    Nie kupiłem.
    Nie mają go nigdzie w mojej okolicy, a postanowiłem kupić monitor w "stacjonarnym" sklepie, aby mieć możliwość zobaczenia go przed zakupem.
    Żaden ze sklepów w moim mieście nie ma na stanie (ani nie sprowadzi) Della ani HP. W jednym sklepie mają za to Samsungi F2380M i we wtorek jadę z przykładowymi zdjęciami aby sprawdzić ten monitor. Jeśli mi się spodoba, to wezmę.
    Zakup przez net daje Ci mozliwsc 10ciu dni na zwrot, mozesz se pomacac w domu, i poogladac Z internetowych polecam http://www.x-kom.pl/

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

I co, i będzie uprawiał na swój koszt ping-ponga monitorami z internetowymi sklepami, zanim trafi na właściwą sztukę?

Tym razem to już naprawdę koniec tego OT.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Wiesz aTomek, tak sobie myślę, że byłbym w stanie się przemóc i przejechać się na Twoim miejscu z Tarnowa do Krakowa po monitor, tym bardziej, że to nie jest jakoś upiornie daleko.

Koniec OT.
    Jeśli Samsung mi się nie spodoba, to jestem skłonny wybrać się na taką wyprawę
    Pozdrawiam
    Tomek
    Puszka, statyw i negatyw - takie kiedyś były czasy, a dziś to same cyfrasy...

Zbanowany
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    I co, i będzie uprawiał na swój koszt ping-ponga monitorami z internetowymi sklepami, zanim trafi na właściwą sztukę?

Tym razem to już naprawdę koniec tego OT.
    Koszt wysylki to 20zl, bezyna zapewne i czas beda go kosztowac podobnie, a chyba raczej w sklepie nie dadza mu wyjac monitora z pudelka, podlaczyc do wlasnej maszyny, wykalibrowac, poogladac nieco i sie zdecydowac

Domyślnie

Wracając do tematu, co powiecie o nowym LG IPS236V ? W nowym "FOTO" jest wzmianka o nim. Dostał nagrodę TIPA za najlepszy monitor fotograficzny Entry Level. Czy można go porównać do wymienianych już tutaj HP ZR22w czy Dell U2211H? Też się przymierzam do wymiany monitora pod kątem domowej obróbki zdjęć w CNX2 i kwota najlepiej by nie przekraczała 1000PLN.
    Pozdrawiam
    Marcin
    FUJI X-T2 | S12/2 | S21/1.4 | 35/1.4 | 56/1.2 | 18-55 2.8-4

Domyślnie

Mam ten monitor jako drugi prócz skalibrowanego neca p221w.
    Do wyciągania świateł i cieni ma za mało bitów ale do amatorskiej obróbki spokojnie wystarczy.
    Na ustawieniach auto uzyskuję kolorystykę bliską odbitkom z labu.
    Do przeglądania zdjęć jako pierwszy monitor,za te pieniądze śmiało polecam.

Domyślnie

Z LG jest ten problem że nie ma regulowanej wysokości. Dla mnie skreśla ten monitor. Obecnie mam monitor z tym samym mankamentem i mam półkę na klawiaturę i myszkę. Po przeprowadzce biurko nie posida półki więc będę się musiał przenieść te 10-15 cm wyżej. I bez regulacji wysokości jak dla mnie zaczyna się robić kicha bo wzrok mam powyżej górnej krawędzi monitora....

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów