Szukaj
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
nie trafia do mnie. Kadrowo leży, przekazu też brak. Oglądaj i próbuj dalej.
Zbędny
szymonvader
co zrobić - mi wręcz przeciwnie... nawet lekką dumę odczuwam
![]()
ale pamiętam, że zdjęć nie robię dla siebie i Twoją uwagę/sugestię realizuję![]()
.
fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakiepiotr.jaruga_at_gmail.com
Wg mnie, super!
D90 |18-105 f/3.5-5.6|35 f/1.8|50 f/1.4|85 f/1.8|
trochę brakuje mi tu kontekstu. Przydałby się jakiś gryf od gitary w kadrze, dym z jointa, włosy blondynki (sorry - nie mogłem się powstrzymać) czy tam faktura z orange niech będzie![]()
tak czy inaczej ciekawe światło miałeś. (jakie to było?)
jeszcze do szymonvader
przekaz, przekaz jest w tle - właśnie doszliśmy do schroniska w Chochołowskiej i wnieśliśmy na garbach prowiant na trzy dni. I napoje. i zmęczeni byliśmy. A kolega najbardziej bo najwięcej zabrał
mgrzeskowiak
dzięki![]()
.
kolega wyżej ma rację, mogłeś dorzucić jakiś element, który wywoływałby jakieś uczucia. Ciężko domyślić się "co aautor miał na myśli"
Pozdrawiam i udanych kadrów
Zbędny
Ja wyraźnie widzę zmęczenie "bohatera". Jedyne co, to zbyt ciasno skadrowane..
D90 |18-105 f/3.5-5.6|35 f/1.8|50 f/1.4|85 f/1.8|
OberD i szymonavader
w tak zwanym międzyczasie rzuciłem trochę światła na warunki brzegowe zdjęcia... Piotr siadł naprzeciw mnie - no nic nie mogłem dorzucić co najwyżej włączyć aparat, podnieść do oka i pstryknąć, szyyybko.
hmmm ale coś mi świta, że fotka była większa a ja tylko na twarzy się skupiłem - poszukam.
a światło z zachodzącego słoneczka
.
moja żona zawodowa globtroterka dopiero teraz zobaczyła zdjęcia i od razu odczytała że to turysta. (Zauważyła szelkę od plecaka.. zawodowcom to wystarcza
Także kontekst dla docelowej grupy odbiorców jednak jest![]()
tak na marginesie to 10.07 br tam byłem i was nie widziałem...Tyż mam fotki ale nie takie wypasione.
Skontaktuj się z nami