Kod nawet pojawia sie w profilu na phaseone.com wiec chyba wszystko ok. Moze zbieraja adresy![]()
Szukaj
Kod nawet pojawia sie w profilu na phaseone.com wiec chyba wszystko ok. Moze zbieraja adresy![]()
D300 | N35 1.8 | N17-55
Myślę, że za jakiś czas mogą zrobić promocyjną ofertę przejścia na Pro w dobrej cenie.
FUJI X-T3/18-55/35 1.4
Dzięki za info.
Czy ktoś już się orientował jak jest z wykorzystaniem komercyjnym? Czy zakładając konto firmowe na phaseone.com można podpiąć klucz takiej licencji.
Domyślam się że wykorzystując to komercyjnie i tak trzeba zapłacić wyliczoną daninę do urzędu.. mimo, że jest za free.
Nikon system...
Dzięki,działa![]()
Wątpię, żeby Sandisk płacił coś Phaseone, ale kto tam wie. Cena kart bez kodu i z kodem była taka sama.
Licencja dotyczy produktu, nie kodu, kod jest do "full version of Capture One Express 6" więc obowiązuje licencja CO Express 6. Nie wiem jak teraz, ale wcześniej taki kod wystarczał na kilka aktualizacji i z momentem wyjścia D300s już nie wystarczał i trzeba było kupić nową wersję, żeby otwierała nefy.
Nazywa się to "Upgrade Capture One Express 6 to Pro 6" i kosztuje 229,00 euro
A tak w ogóle to chyba najlepiej wysłać pytanie do CO, niech się ustosunkują.
Zgadza się, ale ja na to patrzę jak na takiego rozszerzonego triala. Popracuj trochę, zobacz efekty, przyzwyczaj się do softu, a jak chcesz więcej możliwości - zapłać, jak chcesz aktualizację - zapłać. Jakoś klientów muszą zdobywać.
Jeśli się nie mylę, wersja do przystawek cyfrowych jest bezpłatna.
Skontaktuj się z nami