Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 57

Wątek: Capture One

Domyślnie

Kod nawet pojawia sie w profilu na phaseone.com wiec chyba wszystko ok. Moze zbieraja adresy
    D300 | N35 1.8 | N17-55

Domyślnie

Myślę, że za jakiś czas mogą zrobić promocyjną ofertę przejścia na Pro w dobrej cenie.
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Dzięki za linka!
    D200 plus graty...

Domyślnie

Dzięki za info.
    Czy ktoś już się orientował jak jest z wykorzystaniem komercyjnym? Czy zakładając konto firmowe na phaseone.com można podpiąć klucz takiej licencji.
    Domyślam się że wykorzystując to komercyjnie i tak trzeba zapłacić wyliczoną daninę do urzędu.. mimo, że jest za free.
    Nikon system...

Domyślnie

Dzięki,działa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Owszem, miałem nawet dwa takie kody, bo kupowałem wtedy karty SD do D80-tki..
    Tyle tylko, że za kartę trzeba było jednak zapłacić, więc SanDisk miał układ z Phaseone i ta druga firma na bank jakąś kasę z tego miała.
    Wątpię, żeby Sandisk płacił coś Phaseone, ale kto tam wie. Cena kart bez kodu i z kodem była taka sama.
    Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Tutaj jest sobie jakaś stonka, wysyłają kody każdemu, brak jakichkolwiek informacji o warunkach licencji, gdzie i jak może być używany C1 z tym kodem... Dziwnie to wygląda.
    Licencja dotyczy produktu, nie kodu, kod jest do "full version of Capture One Express 6" więc obowiązuje licencja CO Express 6. Nie wiem jak teraz, ale wcześniej taki kod wystarczał na kilka aktualizacji i z momentem wyjścia D300s już nie wystarczał i trzeba było kupić nową wersję, żeby otwierała nefy.
    Cytat Zamieszczone przez Michal_C Zobacz posta
    Myślę, że za jakiś czas mogą zrobić promocyjną ofertę przejścia na Pro w dobrej cenie.
    Nazywa się to "Upgrade Capture One Express 6 to Pro 6" i kosztuje 229,00 euro

A tak w ogóle to chyba najlepiej wysłać pytanie do CO, niech się ustosunkują.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mcl Zobacz posta
    Wątpię, żeby Sandisk płacił coś Phaseone, ale kto tam wie. Cena kart bez kodu i z kodem była taka sama.
    Wiem, że była taka sama cena. Ale nie wierzę w charytatywny charakter takich akcji. C1 to komercyjny produkt.

Domyślnie

Zgadza się, ale ja na to patrzę jak na takiego rozszerzonego triala. Popracuj trochę, zobacz efekty, przyzwyczaj się do softu, a jak chcesz więcej możliwości - zapłać, jak chcesz aktualizację - zapłać. Jakoś klientów muszą zdobywać.
    Jeśli się nie mylę, wersja do przystawek cyfrowych jest bezpłatna.

Domyślnie

Jeśli się nie mylę, wersja do przystawek cyfrowych jest bezpłatna.
    Prawie dobrze W cenie przystawki dostajesz C1Pro. Czyli niemal jak za darmo
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

... Nie wiem jak teraz, ale wcześniej taki kod wystarczał na kilka aktualizacji i z momentem wyjścia D300s już nie wystarczał i trzeba było kupić nową wersję, żeby otwierała nefy.
    Ta darmowa licencja nie obejmuje aktualizacji. Jest tylko do aktualnej wersji.
    Nikon system...

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów