Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Edyta - testshots studio

Sup!

Mi się wszystkie podobają dlatego tyle aż wrzucam
    to chyba były jej 3 zdjęcia w życiu.

edyta/8fi

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

te miny troche przesadzone i smieszne..........

Domyślnie

kolory skóry takie dziwne trochę

Domyślnie

Zdecydowanie za ostry test .
    Test ma na celu pokazać wszystkie najlepsze walory modelki, a na tych testach tego w ogóle nie widać. Przekombinowane pozy, mimika modelki, brak jakiejkolwiek naturalności oraz za mocna obróbka.
    aparat + kit www.korzewa.com

Domyślnie

Świetne prace! Nie chce pisać o sprawach technicznych bo to sprawa drugorzędna.

Jestem pod ogromnym wrażeniem mimiki, ekspresywności którą odnajduję na tych fotografiach.

To zabawne widzieć, że ta ekspresywność budzi tak sprzeczne opinie. Myślę jednak, że świadomie wybrałeś taki kierunek. Moim zdaniem słusznie, sam właśnie emocji (nawet tych teatralnych i przesadzonych) w fotografii poszukuję.

-----
    Odwiedziłem Twoje folio, tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że wiesz co robisz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez notic Zobacz posta
    Zdecydowanie za ostry test .
    Test ma na celu pokazać wszystkie najlepsze walory modelki, a na tych testach tego w ogóle nie widać. Przekombinowane pozy, mimika modelki, brak jakiejkolwiek naturalności oraz za mocna obróbka.
    gadasz! ja się nie znam więc pewnie masz rację jak zawsze )

BTW Mosquito like it!
    Robiłem testy w piątek w krk i też coś fajnego udało się wydostać z młodziutkiej początkowej modelki
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slowik-k-g Zobacz posta
    Nr 5 jak dla mnie bomba!!
    Popieram. Najlepsze zdjęcie z setu, bardzo dobre. Reszta niestety bez rewelacji.

Domyślnie

Widać że potencjał w modelce jest. Nie wiem co będzie jak usta zamknie. Zdjęcia tak sobie - nie przepadam za testówkami na gołym tle.

Domyślnie

..poza tym to dziecko, chyba chore jest na anoreksje, dlatego tak sie krzywi.....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów