A może zajrzyj do instrukcji obsługi płyty i zobacz co oznacza to '60' i D6'![]()
Szukaj
A może zajrzyj do instrukcji obsługi płyty i zobacz co oznacza to '60' i D6'![]()
miałem podobne objawy i niestety ale się płyta wysypała ( ponoć czujnik temp na płycie i pokazywał 87*C, w biosie miałem ustawioną na 90*C i po jej osiągnięciu następował reset; a pipczenie było również z pokazaniem H temp).
Teraz nowa płyta, ale też nowy problem,
nie zdążyłem przez pad płyty wyrejestrować paru programów, a te teraz krzyczą że te numery to już inny użytkownik używa( szczególnie PS 5 i Portret Pro, wtyczki One ON i parę innych ), no i się narobiło; trzeba będzie pisać maile.
Z instrukcji
60- DXE core is started
D6-No console output devices are found.
Ale te sygnały mi nic nie mówią, może ktoś przetłumaczy
To co nowa płyta główna uszkodzona?Zamieszczone przez wilk325
Uszkodzona podczas montowania?
Ech, jutro jeszcze powalcze z tematem bo już nie mam pomysłów co może być przyczyną:/
to ja się dobitnie zapytam
TE KLAWIATURĘ MASZ NA PS ? czy USB?
jako, że podejrzewam, że na USB to zmień ustawienie w biosie coby się system bootował bez względu na błędy i zobacz czy nie ruszy.
w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...
Ludzie, czytajcie! Napisał że nic mu się nie wyświetla, to co to za rady zmień coś w biosie?
Reset biosu zrób. A uszkodzone może być od nowości nawet.
Ostatnio edytowane przez raptor88 ; 28-05-2011 o 22:35
Witajcie
Chciałem podziękować wszystkim za porady i wskazówki.
Przyczyną awarii i ciągłym ,,pipczeniem'' był słaby zasilacz.
Miałem 400W, kupiłem 650w podłączyłem wszystko tak samo i komputer od razu odpalił.
Później szybkie ustawienie CD-Boot-u w Biosie i system błyskawicznie odpalony.
Jeszcze raz dzięki![]()
O kutfffa, mówiłem przecież żebyś brał 1200 Wat !
Wiedzialem, że tak będzie, ja wiedziałem
tak serio to jaki to zasilacz był od nowości uszkodzony ? jaki model, producent ?
orginał, czy oryginał ?
Skontaktuj się z nami